Wpis z mikrobloga

• 275
@Dorodny_Wieprz: Walić to wszystko. Za niedługo USA będą zajęte Chińczykami w Azji, a nas wszystkich tutaj zostawi na zgruzowanie. Z kim mamy się układać przeciwko Rosji!? Z Niemcami, które obwiniają nas o zniszczenie rosyjskich rur... Z Francuzami, którzy dużo mówią, a mało robią... Jedyna nasza nadzieja na przetrwanie to sojusz z Ukrainą i to militarny. W odpowiednim momencie, gdy Ukraina wyczerpie swoje możliwości obronne będzie trzeba interweniować naszym wojskiem na
  • Odpowiedz
@Aster1981: A co zrobi Polska bez USA jak Polska nawet swoich samolotów nie produkuje. Amunicji według słów Mentzena na kilka dni konfliktu, czym będziesz potem strzelać, śliną?
  • Odpowiedz
oglądałem to piatkowe spotkanie i trump był az nadto uprzejmy, wobec wszystkich, zwłaszcza zelenskiego, ta osoba co opisuje to spotkanie to chyba oglądał cos innego
  • Odpowiedz
@Dorodny_Wieprz: niech w p---u odda donbabwe bo tam rusków więcej jak psów kto chciał się wynieść to już to zrobił. Ciekawe co wtedy srutin wymyśli.Stawiam $$$ że wcale nie będzie jednoznacznego końca.
  • Odpowiedz
@DaudeX: Tak to moje marzenie iść się wykrwawiać jak zwierzę w wojnie z milionami niewolników Putina. Widzę dla niektórych scenariusz drugiej wojny światowej to za mało krwi. Jedź na Ukrainę na ochotnika, możesz.
  • Odpowiedz
A co zrobi Polska bez USA jak Polska nawet swoich samolotów nie produkuje. Amunicji według słów Mentzena na kilka dni konfliktu, czym będziesz potem strzelać, śliną?

A co zrobi Polska bez USA jak Polska nawet swoich samolotów nie produkuje. Amunicji według słów Mentzena na kilka dni konfliktu, czym będziesz potem strzelać, śliną?

Rozpieprza mnie to, że ten naród żyje w większości w nieświadomości, że nasz kraj żyje na prawdziwej b----e atomowej, która
  • Odpowiedz