Aktywne Wpisy

Jakie macie najwcześniejsze wspomnienie, które jesteście w stanie przywołać?
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

- mniej niż 1000 akcji
- konto mniej niż rok
- obrażanie kiszaka
- bronienie lgbtquia+ slope w grach
Można na tej podstawie wnioskować, że ludolodzy jednak są solą w oku tych firemek, co muszą implementować DEI i wynajęły one agencje (czarnego) PR, aby oczerniać ludzi takich jak Kiszak. Wykopkom co się dały na to złapać tylko można pogratulować mózgu.
źródło: mammon-pykpykpyk
Pobierzźródło: Screenshot_20251015-162154
Pobierz@Defined: dobra to bait, 4/10 ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: kartakochanka
Pobierzźródło: meta-all-these-auto-pop-and-shovelware-games-are-ruining-v0-79qch64boywd1
Pobierzjesli nie trollujesz to ogarnij sie typie i zastanow nad soba, zycie nie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Gdyby oni coś chcieli zrobić dobrego dla gier to by ruszyli jakąś inicjatywe chociażby wyrównania cen na steam. Oczywiście tego nie zrobią, bo to robią mniejsi twórcy (mkwadrat), którzy nie mają z logoludami po drodze jak wszyscy inni normalni no i wąsaty menelomiot i jego miniony obraziły się na tę inicjatywe.
@Defined: https://www.youtube.com/watch?v=yteb6Hu2VFI
gdy gra jest lepsza, typu baldurs gate 3 to też nikt nie zwraca na to uwagi, nagle im to nie przeszkadza, oprócz skrajnej prawicy, która nawet nie gra w gry.
to nie wątki o mniejszościach psują gry, tylko