Wpis z mikrobloga

Wszedłem na tag #kiszak, mnóstwo wykopowych kont to coś w stylu:
- mniej niż 1000 akcji
- konto mniej niż rok
- obrażanie kiszaka
- bronienie lgbtquia+ slope w grach
Można na tej podstawie wnioskować, że ludolodzy jednak są solą w oku tych firemek, co muszą implementować DEI i wynajęły one agencje (czarnego) PR, aby oczerniać ludzi takich jak Kiszak. Wykopkom co się dały na to złapać tylko można pogratulować mózgu.
Defined - Wszedłem na tag #kiszak, mnóstwo wykopowych kont to coś w stylu:
- mniej ni...

źródło: mammon-pykpykpyk

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Defined: Ludzie pozakladali konta na wykopie bo to jedyne miejsce gdzie mozna cos napisac o pseudoludologach i nie dostac wertykalnego shadowbana ale widze ze spiskowe myslenie ci sie od areczka udzielilo ew. dopuszczam ze jest to jakas satyra i shitpost na ktory odpisalem na powaznie
  • Odpowiedz
  • 1
@ActiveekHere: Tak, założyli konto rok temu, aby w tym miesiącu obrażać Kiszaka. On walczy o normalność w grach, aby nie było tam Nowego Yorku w grze o średniowieczu, a ty takich ludzi nie szanujesz.
  • Odpowiedz
@Defined: ale ty rozumiesz, ze z tym DEI on moze miec racje, a my go cisniemy za charakter i to jak bardzo szkodliwa postacia jest? co z tego, ze podepnie sie pod jakies spoko rzeczy xD tak samo jak arkadikuss reklamowal stop killing games to nie znaczy, ze nie mozemy go wysmiewac za recenzje po 1h gry
jesli nie trollujesz to ogarnij sie typie i zastanow nad soba, zycie nie
  • Odpowiedz
@Defined: @greedy_critic dokładnie qert lpg+ dei srej oni o nic nie walczą, tylko moenetyzują maćków i ich głupotę.
Gdyby oni coś chcieli zrobić dobrego dla gier to by ruszyli jakąś inicjatywe chociażby wyrównania cen na steam. Oczywiście tego nie zrobią, bo to robią mniejsi twórcy (mkwadrat), którzy nie mają z logoludami po drodze jak wszyscy inni normalni no i wąsaty menelomiot i jego miniony obraziły się na tę inicjatywe.
  • Odpowiedz
@DupologNFZ akurat pamiętam że dikus albo kiszak bronił inicjatywy „polish steam prices” gdy fryzjer oskarek (który był tu chwalony za je*anie ludologów) mówił że jakiekolwiek inicjatywy graczy to głupota ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@Defined gier powstaje znacznie więcej niż kiedyś, gdy pojawiały się w niektórych grach wątki mówiące o mniejszościach, czy wprost nawiązujące do rasizmu to nikt nie zwracał na to uwagi, że to woke lewactwo.
gdy gra jest lepsza, typu baldurs gate 3 to też nikt nie zwraca na to uwagi, nagle im to nie przeszkadza, oprócz skrajnej prawicy, która nawet nie gra w gry.
to nie wątki o mniejszościach psują gry, tylko
  • Odpowiedz
@Defined: założyłem konto na wykopie tylko dlatego, że Kiszka mnie wszędzie pobanował za "grożenie śmiercią" XD (a konkretnie za wytkniecie mu, żę ma wybujałe ego, bo zamiast odnieść się do filmu to gada o sobie) i to w sposób w jaki bym się nawet po nim nie spodziewał xd więc tak, jestem agentem agencji od czarnego PR
  • Odpowiedz