Wpis z mikrobloga

Typowa dyskusja na FB: "Miejsce psa nie jest w restauracji"

Psiarz na FB "wOlĘ pSa nIŻ RozDarTe BaCHoRy". Tak to wygląda.

@EditorTM: Typowa dyskusja na wykopie:
"Wyjdź na świeże powietrze, świat na zewnątrz nie jest taki straszny."
"ReEeE aLe Na FB kToŚ cOś NaPiSaŁ"
Tak to wygląda.
  • Odpowiedz
  • 3
@przemek-ja: Tak, bardzo się przejmuję zdaniem kilku psiarzy-przegrywów z wykopu. A najbardziej to właśnie @lhotse89 którego dałem na czarną już rok temu. Typ już totalnie zafiksowany na moim punkcie xD

@EditorTM: zafiksowany xDD OK, pewnie lepiej ci żyć z taką myślą - że nie jesteś pośmiewiskiem tylko obiektem uwagi xD

To jest też ta subtelna różnica, ja pozwalam ci tutaj pisać żebyś się dalej mógł kompromitować, a
  • Odpowiedz
@lhotse89: Tak jestem pośmiewiskiem dla ciebie i paru innych psiarzy, ale to ja wypromowalem temat który był 2 dni z rzędu w gorących na wykopie - o tym jak psiarze z tagu wyśmiewali się z tragicznej śmierci człowieka. Sprawdź sobie jak twój kolega odezwał się w jednym wątku i za chwilę ktoś (i to nie byłem ja) mu napisał że jest degeneratem i dostał kilkaset plusów.
  • Odpowiedz
@EditorTM: paru? Juz zapomniales ten watek, gdzie wykop przez 30 komentarzy cisnal z Ciebie beke? Nie bylo tam psiarzy. Na tagu wojna rowniez. To od ludzi z tagu wojna dostawalem info, ze jestes mitomanem
  • Odpowiedz
  • 3
@Casuel: Ty sobie znajdź komentarze gdzie kilkuset ludzi plusuje nazwanie cię degeneratem.

@EditorTM: chłopie, myślałem że już dzisiaj onanizowałeś się do plusów, a ty wciąż nakręcony? xD

Jaką logiką się kierujesz, twierdząc że z paru wyplusowanych postów wynika że masz rację i nie jesteś pośmiewiskiem? Odpowiem za ciebie, jesteś pośmiewiskiem na wykopie i będziesz nim, dopóki twoje wysrywy zamiast skupiać się na clou problemu i realnych rozwiązaniach, skupiają
  • Odpowiedz