Aktywne Wpisy

AdamIspireGoral +163
To jest mój punkt startowy.
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
źródło: 1000003849
Pobierz
KladzSie +28
Stoja jeszcze gdzies dziwki przy drodze? Lata nie widzialem..

Pic rel: cena pizzy salami 40 cm w Rzeszowie(mediana zarobków około 6k netto). UWAGA! Dostawa GRATIS!
#pizza #gastronomia #rzeszow #polska
źródło: wielka-piza
Pobierzbtw. czasami warto porownac ceny miedzy uber itsami / glovo / pyszne bo sie potrafia o pare zlotych roznic
cenowo koło 4 dych z dowozem płacę, za włoską 32~, raczej nic wymyślnego, klasyczne kompozycje
źródło: picce
Pobierz@cynamonowazaslona: faktycznie, a mógł wybrać tanią pizzę z dowozem 8 albo 10zł
ceny pizzy w rzeszowie to jest żart (a ceny dowozu to już istne kuriozum) i tu nie ma z czym dilować
ale tak jak wspomniałem wcześniej wole proste kompozycje, a nie jakieś wyszukane
Z wawy np. spacca napoli, piccolo pizzaiolo, taki klasyczek z salami ok. 4 dyszek.
@Vadzior: a to spoko, dowożą do rzeszowa? bo zjadłbym pickę, ale widzę ceny takie jak op pisze
Proszę bardzo, mała pizzeria na moim osiedlu: https://www.pizzeriatorro.pl/menu
Ceny jakby niższe, nie?
Jak chce się taką typu włoskiego to faktycznie kosztuje to ok 60 zł za średnią, ale z kolei tego w domu nie zrobisz, bo trzeba
rzeczywiście op otagował Rzeszów ale odpowiadałem z perspektywy innego miasta, ale ze swojego doświadczenia myślę, że znajdziesz w każdym większym mieście taką cenę jak pisałem, tydzień temu byłem w Lublinie i też w podobnych cenach jadłem
w małym mieście może być gorzej, zero konkurencji, dobry lokal jak jest jeden to się lubi cenić, bo klient i tak i tak przyjdzie
@Vadzior: noi na tym może skończmy?
@Endriu_: smak też jakby niższy xd
@cynamonowazaslona: no teoretyzujesz to sobie ty, ja widzę tag #rzeszow i widzę jakie tu są odrealnione ceny
ale dzięki za zaproszenie do poznania na tańszą pizzę niż na tym rzeszowskim zadupiu, dzięki
@Endriu_: o niższym smaku już pisałem, wypada jeszcze dodać że do połowy miasta nie dowożą, oraz cenę dowozu