Wpis z mikrobloga

@Glimpse0fTheFuture: Oczywiście wykopki już się dawno o niego zesraly bo jest zbyt popularny.

Ja uważam że jego filmy mają taki przyjemny ciepły vibe, nie szuka dram na siłę a nawet ich unika. Fajnie się ogląda jak żre kebaby, nie wiem dlaczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Glimpse0fTheFuture: myślę że przez to ludzie go lubią bo jest po prostu autentyczny. Nie znaczy to że nie ma sponsorów (co z resztą widać na screenie), ale nie przyjmuje ofert od lokali gastro. Nie uważa się za jakiegoś znawcę (w przeciwieństwie do tego jak jest postrzegany), on po prostu je i mówi czy mu smakuje czy nie. Jedzenie opisuje prostymi słowami, tak że nawet 5 latek go zrozumie. Nie skupia
  • Odpowiedz
@Glimpse0fTheFuture: o nie, źle mi się to kojarzy, bo co chwila ktoś się o jakieś wizyty księcia pytał w kebabie (praca w gastro, poniżej minimalnej, kebab king tak zatrudnia i śmieciowke daje, do tego spóźnia się z wypłatami).

Jako że nie oglądam yt ani tiktoka to mówię: o żadnym księciu nic nie wiem, zresztą rodzin królewskich mało, to by w tv mówili pewnie o tym.
I to durne zdziwienie: ale jak to,
  • Odpowiedz