Wpis z mikrobloga

@dawiddrifter: Mogę dać Ci radę. Mam 43 lata i wiele widziałem. Jednym z wniosków jakie wyciągnąłem jest to, że absolutnie nie ma znaczenia jak wygląda kobieta. Liczy się wyłącznie jak wyglądasz Ty. Dlatego nie ma sensu zabiegać o brzydkie, bo one mają dużo bardziej skrzywioną psychikę od tych przeciętnych w górę. Są sfrustrowane, chcą walidacji, często się j----y po kątach, żeby się dowartościować. Tym brzydkim podobają się Ci sami co
  • Odpowiedz
@jakub-kicia zero kompromisów, ma się podobać & być kompletna zajawka, nic na siłę, to się zawsze zle kończy, jak się idzie na jakiś 'uklad' lub dajecie sobie "szansę". Nie, ma być chemia totalna i jak to mówi młodzież "flow".
  • Odpowiedz
  • 2
@Alzena zgaduję bo wcześniej podbił do setki atrakcyjniejszych i dostał kopa w dupę więc postanowił zrobić te słynne obniżenie standardu
  • Odpowiedz
  • 2
@niewiadomocowscenariuszujest: jesteś głupi jak but. Jak incel nie może sobie znaleźć kobiety to go obwiniacie że interesuje sie tylko ładnymi i młodymi i dlatego jest sam. No to stosuje sie do waszej rady i pisze do starych i brzydkich.
A ten filmik to tylko potwierdza mój wpis że u kobiet ściana nie istnieje
  • Odpowiedz
  • 0
@Stacysexual: mnie tam nie chcą ani 39 latki ani 45 latki. Widocznie jestem najbrzydszym facetem w polsce.
A ten gość z mody wysokiej to akurat CHAD, więc nie wiem dlaczego tak surowo oceniłeś jego wygląd
  • Odpowiedz
Redpillaki to mogą co najwyżej w tę ścianę łbem przywalić. Babka dbająca o siebie ma bolca na zawołanie i ONS/FWB na Tinderze jednym kliknięciem, nawet do 60.
  • Odpowiedz
@dawiddrifter: Skoro "niezbyt atrakcyjna" i "stara", to dlaczego do niej zarywałeś?

zgaduję bo wcześniej podbił do setki atrakcyjniejszych i dostał kopa w dupę więc postanowił zrobić te słynne obniżenie standardu

@mik-jj: No ok, ale druga osoba musi się podobać, nie musi być oczywiście julką 10/10, ale jaki sens ma związek z kimś, kto nie pociąga fizycznie i ma się o jego wyglądzie takie zdanie?
  • Odpowiedz