@mimik739: jak ktoś zgłosił że on np gada że sie zabije to nie mogą go zostawić w domu , chyba że pogotowie by tak stwierdziło tylko że on przy każdej interwencji jest tak napruty że to bajka , nie dziwi mnie że go pokręcaja , mogą sie nawet powołać że stwarza zagrożenie dla mieszkanców bloku , i ch*** im zrobicie ( ͡°͜ʖ͡°)
@mimik739: Dziś był w tym samym stanie co na filmiku,a to już są stany zagrożenia życia i zdrowia. Żebra w jakim stanie rozwalił,a jakby mu się wbiły w płuca albo serce? Więc mieli podstawy do zabrania go. Gdyby nie mieli podstawy,to izba by go nie przyjeła
@mimik739: nie wiadomo jak to jest może ktoś się nawet nie podaje za niego , tylko piszę że oglada stream i sie dzieje coś złego , ja go nie sledze tak często to nie wiem jaka tam sytuacja
@Rybsoonswdk więc menel im odpowiada, ze nic sie nie dzieje i jest lekko podchmielony, bo kur wa ma prawo we własnym mieszkaniu sobie wypić i tyle. Sprawdzone? Menel mowi, ze wszystko okej i to fejk, to nara, a nie, ze go na izbe zabieraja. Nie awanturuje sie i siedzi cicho
@LenoV12 to co ja teraz nie moge sie n-----c we własnym mieszkaniu? Skoro sam bym powiedzial, czuje sie dobrze, nikomu nie zagrażam i sobie rowniez, nic sie nie dzieje. Ktoś zgłosił, bo sie psoci. I co tez by mnie zabrali ?
@mimik739: a jaką mają psy pewność ze dopiero czegoś nie odpier**** a teraz siedzi cicho bo ktoś zaczą pukać ? a po drugie leje na niego ,co ja bede sie spierał o jakiegos menela i tak na zime zapewne juz zjedzie na baze na dłużej jak przyjdzie oplacić izby , miłego dnia :)
@mimik739: .urwa mać xd Ty możesz,bo Ty tego nie strimujesz. Do póki nikt nie zgłosi,że robisz trzodę na całą klatkę czy okolice,to możesz pić. Bo nikt nie będzie wiedział,że Ty sobie tam polewasz,czy siedzisz nawalony. To co Ty powiesz,a to co bełkocze korkarz,ledwo zipjący,z wyglądem czubka,to różnica.
Każde zgłoszenie do policji musi byc sprawdzone, takie sa procedury i tego nie ominiesz.
Lecz tutaj doszło do wielu wykroczeń
Nie mieli prawa zasłaniać kamery
Nie mieli prawa podawać sie za dostawce i pokazywać na dowod paczki z maka, to oszustwo. Każda służba państwowa musi mowic prawdę ( Policja, otwierać)
Nie mieli prawa zabrac menela, bo
1. Nie bylo zagrożenia życia jego lub innych osob.
Ta interwencja powinna sie zakończyć tylko i wyłącznie na tym, ze sprawdzają czy menelowi serio nic nie grozi i czy wszystko okej.
Jest wiele naruszen praw terrorysty, ktore śmiało mozna zgłosić #patostreamy
Dziś był w tym samym stanie co na filmiku,a to już są stany zagrożenia życia i zdrowia.
Żebra w jakim stanie rozwalił,a jakby mu się wbiły w płuca albo serce?
Więc mieli podstawy do zabrania go.
Gdyby nie mieli podstawy,to izba by go nie przyjeła
.urwa mać xd
Ty możesz,bo Ty tego nie strimujesz.
Do póki nikt nie zgłosi,że robisz trzodę na całą klatkę czy okolice,to możesz pić.
Bo nikt nie będzie wiedział,że Ty sobie tam polewasz,czy siedzisz nawalony.
To co Ty powiesz,a to co bełkocze korkarz,ledwo zipjący,z wyglądem czubka,to różnica.