Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +12
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +127
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

Może i robi to kiepsko, stara się robić to jak Natan ale i tak uważam że daje radę XD łykacie to jak pelikany, jak te babcie na facebooku co zdjęcie z AI widzą z podpisem: "NIKT MNIE LUBI, DAJ MNIE LAJKA"
#famemma
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: haram
Pobierz@MrBeast: Sądzę, że to kwestia czasu. Kto pamięta Szatana i jego pierwsze konfy z jakimś tam no namem. Jak takie akcje jak ostatnie pokolenie, to nie jest potencjał na zadymiarza, to co nim jest?
źródło: image
Pobierz@MrBeast Zdecydowanie. Mitomania, trollerka, atencyjność i odklejka. Z tych cech może powstać zadymiarz. Należy je promować i nawozić na poletku frikowym.
Komentarz usunięty przez moderatora