Wpis z mikrobloga

Bawi mnie że wykopki takie kumate a nie ogarniają gry Marianny XD
Może i robi to kiepsko, stara się robić to jak Natan ale i tak uważam że daje radę XD łykacie to jak pelikany, jak te babcie na facebooku co zdjęcie z AI widzą z podpisem: "NIKT MNIE LUBI, DAJ MNIE LAJKA"
#famemma
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Może i robi to kiepsko, stara się robić to jak Natan ale i tak uważam że daje radę XD łykacie to jak pelikany

@MrBeast: Sądzę, że to kwestia czasu. Kto pamięta Szatana i jego pierwsze konfy z jakimś tam no namem. Jak takie akcje jak ostatnie pokolenie, to nie jest potencjał na zadymiarza, to co nim jest?
Aggressive_Perfector - >Może i robi to kiepsko, stara się robić to jak Natan ale i ta...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Aggressive_Perfector: ale ty wiesz ze to nie był gośc z ostatniego pokolenia? Ona walnęła gaśnicą niewinnych ludzi i nie rpzeprosiła nawet. Zrobiła to bo było o ostatnim pokoleniu głośno i chciała troche atencji złapać
  • Odpowiedz
najlepsze jest to że ona robi to ponad rok, od dawna przecież takie zarzutki robi a ludzie dalej w to wierzą XD z resztą w Natana słowa też ludzie wierzą więc co tu dużo mówić

@MrBeast Zdecydowanie. Mitomania, trollerka, atencyjność i odklejka. Z tych cech może powstać zadymiarz. Należy je promować i nawozić na poletku frikowym.

Od samego początku Gniazdo tworzą przede wszystkim trzy inicjatywy - Młodzieżowy Strajk Klimatyczny, Extinction Rebellion Polska
  • Odpowiedz
@L0giczna: Oczywiście, że tak. Ta sama logika. Jeśli te patusy stosują odpowiedzialność zbiorową, a stosują, trując innym życiem, to czego się spodziewały? W tym lokalu urzeduje kilka powiązanych ze sobą organizacji. Masz wyżej cytat o łączeniu sił z ich profilu. Jakby to powiedział Pan Jacek Murański. Misiu, jest akcja na ulicach Warszawy, to jest i reakcja. Była tam w 3 sekundy z gaśnicą. ( ͡º ͜ʖ͡º
  • Odpowiedz