Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jacek0072: a to nie komentarz z tego posta, co autorka pisze, że jej chłop pracuje, potem wraca i aby gra w gry i nic nie robi w domu i nawet nie interesuje się ich dzieckiem?
  • Odpowiedz
@bz-euw: europejczyk na czarno w dubaju/singapurze, Ty wiesz jak dziala tam rynek pracy, ubezpieczenie zdrowotne czy wynajem mieszkania i czym sa wizy pracownicze? Nie wspominajac o tym ile mozna byc na turystycznej w tych destynacjach. W obu tych (nawiasem bardzo rozwinietych i bezpiecznych na tle europy) krajach jestem regularnie czy to prywatnie czy biznesowo i zawsze mnie rozwala jak ludziom (przez medialne/influencerskie pranie mozgow) sie wydaje ze wyjazd tam to
  • Odpowiedz
@kondziow: poza tym, kto normalny chce mieszkać na spieczonej pustyni gdzie latem 45 stopni w cieniu. Która w dodatku jest jakąś dystopią urbanistyczną. Wszystko pod samochód.

Zamiast wymyślać jakieś nierealne scenariusze ucieczki trzeba kurde patrzeć co się bierze na partnerkę xD
  • Odpowiedz
  • 4
@StdPtr tak, chłop jeździ ciężarówkami, tam gra i jak przychodzi do domu to od 5 rano też gra, a o 18 oczekuje, że w punkt będzie miał żarcie i dalej gra. Ale komentarz pod wykopkow
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: W tym pojedynczym wypadku się zdarzyło, że może dobrze, ale jak popatrzysz na komentarze w necie na różnych platformach, to takie karyny mają wiecznie problem o to, że facet gra- niezależnie od tego, ile czasu mu to zajmuje. Tymczasem większości z nich pasją jest netflix ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@night_witch95: No ale ci faceci chyba wiedzieli, że wiążą się z kobietami, które nie mają zainteresowań? Nietrudno się wtedy domyślić, że taka baba może robić problemy. Z drugiej strony - wiele razy widziałam na wykopie komentarze, że ludzie oszaleli z tymi pasjami i że jak się szuka dziewczyny czy chłopaka, to wymaganie, żeby ta osoba miała swoje hobby, jest głupie. A moim zdaniem jeśli ktoś ma pasje czy aktywności, na
  • Odpowiedz