Wpis z mikrobloga

#famemma nie dziwię się, że Trener Raubo nie poszedł na premierę filmu Szpilki.
Nie dość, że tyle się u niego nauczył to potem potraktował go jak g---o. W wywiadach mu ubliża. Gość nie umiał nigdy przyjąć na klatę, że przewali walkę i potem Trener zawsze miał rację. Zamiast pokornie podejść do tematu i zapieprzać na treningach.
Wyjeżdżał do klatki w jakiś lodówkach, a kończył w pierwszej minucie z Wrzoskiem, który nawet nie zaczął się z nim jeszcze bawić.
Lizał się z psem. Pił do upadłego na programach tv.
Prawdziwego mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna, a po tym jak kończy.
Za szarganie Trenera Raubo masz u mnie red flag. Tyle w temacie.
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wiktor-wkpl uważam, że świetnie przekazuje wiedzę i w pełni zasłużył na najlepszą opinię. Wiadomo, że to tak zwana stara szkoła czyli nie pieści się z ludźmi, którzy u niego trenują. Nie daje ulgi i jest cholernie wymagający. Ale może dzięki temu wiele osób czegoś się jest w stanie nauczyć. Nie patrzy na hajs tylko na to żeby kogoś faktycznie nauczyć. Ja trenuje codziennie. Jest mega ciężko ale w miesiąc nauczyłam się
  • Odpowiedz
@wiktor-wkpl: stary zgred nieszanujący ludzi, który zatrzymał się w latach 90. cała jego nauka to darcie ryja, wyzywanie i wywieranie presji. otoczka medialna jest z czasów szpilki, włodarczyka czy salety, gdzie był „uznawany” i wcześniej wraz z boomem na filmy pokroju kickboxera i jakiegoś surowego mistrza zen XD wraz z rozwojem sztuk walki w polsce coraz bardziej tylko zostawał w tyle, a jedyne co go trzyma to posąg dawnych lat.
  • Odpowiedz
  • 0
@MariannaSchreiber nienawidze takich ludzi jak raubo.
on jest po prostu cholernie z-----y, żadna stara szkoła tylko totalny chamski zjeb.
są badania które przeczą skuteczności sposobie nauczania raubo.
efektu jego nauki są często odwrotne a on sam zniechęcił do sportu pewnie dziesiątki talentów
  • Odpowiedz