Wow, najlepsze PVP jakie kiedykolwiek widziałem w Elite. Prawdziwa walka Dawida z Goliatem - maleńka Cobra MK5 z plasma acc rozwala potężnego gankera w multicannon FDL :) Da się? Oczywiście, że się da!
@zimowyporanek: Jeśli pytasz o tego w Fer-De-Lance to tak, jego multicannony są na gimbalu i celują automatycznie jak aimbot, a ziomek z Cobry ma plasma accelerators, które są stałe i musi celować całym swoim statkiem. Cobra ma tylko pulse lasery na gimbalu jako zautomatyzowane wieżyczki i ich jedyny cel to debuff ładowania osłon przeciwnika.
@zimowyporanek: Jak najbardziej! Elite jest doskonale dostosowane do wszelkich zestawów VR, a niektórzy budują nawet pełne symulatory z okrągłymi ekranami dookoła.
@zimowyporanek: W skrócie to chyba tak, ale najwięcej grałem, zanim toto wprowadzili, więc najzwyczajniej nie wiem. Ale ogólnie gra zawsze miała problem z balansem graczy, niezależnie od pay to win.
@zimowyporanek: ARX to waluta którą można kupić na hajs, ale można ją też zarobić na aktywności w grze. Dla osób bez premium jest weekly cap na poziomie 400.
@poradnikspeleologiczny: Można solo i można też w grupie prywatnej :) Ale ja preferuję akurat openplay, nie po to kupiłem ten wspaniały MMORPG żeby grać sam, wolę się nauczyć PVP i latać Cobrą jak J. Blackbird :D
A że mnie gankują w czterech czasem... taki urok MMO ;)
Wow, najlepsze PVP jakie kiedykolwiek widziałem w Elite. Prawdziwa walka Dawida z Goliatem - maleńka Cobra MK5 z plasma acc rozwala potężnego gankera w multicannon FDL :) Da się? Oczywiście, że się da!
@zimowyporanek: Nie tylko się da, ale to jedna z najlepszych gier pod VR
@deviator: No więc skoro wyszedłeś przed szereg, to odpowiedz, o co chodzi z tą dodatkową walutą w grze? Pay to win?
A że mnie gankują w czterech czasem... taki urok MMO ;)