Wpis z mikrobloga

ja to jej otwarcię bronię, bo typ z którym wymieniała te wpisy ewidentnie jest jebnięty xD niech wyjdzie spod kamienia i dotknie jakiejś trawy

@mrgruszka: No ja mówiąc, że jej nie bronię miałem bardziej na myśli całokształt jej "twórczości" na twitterze (bo typiara też niezłe odklejki tam prezentowała) no ale tutaj też byłem zdziwiony, że ludzie tak bezrefleksyjnie ją zmieszali z błotem.
Na wykopie to jeszcze jestem w stanie zrozumieć,
  • Odpowiedz
@nn1upl i tak właśnie podpuszcza sie wykopki kuce prawaki. Typ sam napisał o "polkach k-----h" to rozumiem że miał na myśli również swoją matke żonę i dzieci jeśli ma córeczkę? Swój trafił na swojego ale narracja sie nie zgadza więc trzeba obciąć komentarz... Ehhh w nic nie mozna wierzyć
  • Odpowiedz
Kontekst dla ludzi mniej bezrobotnych ode mnie. Ta Agatka z Twittera wymyslila sobie, ze ludzie beda mogli jej anonimowo wysylac pytania z kategorii zwiazki i milosc i pod ta "odpowiedzia" wybuchla mala wojenka komentarzowa.
Cichy133 - Kontekst dla ludzi mniej bezrobotnych ode mnie. Ta Agatka z Twittera wymys...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
atencyjne przegrywisko ucina wątek, żeby d-----ć babie a inne żłoby przyklaskują xD

no i laska miała rację, skoro polki to dziwki, to jego locha też jest dziwką. proste.

@Cadfael: typ najpierw napisał, że polki to dzi#ki i r#chają się z kim popadnie.
po czym z radością oznajmił, że z jedną z nich jest żonaty. xD
  • Odpowiedz
wyobrażam sobie że mój mąż albo ojciec (dorosły facet) siedzi na Twitterze i wyzywa Polki od dziwek XDDDDDDDDD

@jacekparowka: jacek... k---a...wyhamuj trochę...co na to twój mąż i dzieci?!?
  • Odpowiedz
no i laska miała rację, skoro polki to dziwki, to jego locha też jest dziwką. proste.

@Cadfael:

typ najpierw napisał, że polki to dzi#ki i r#chają się z kim popadnie.

po czym z radością oznajmił, że z jedną z nich jest
  • Odpowiedz