Aktywne Wpisy

jmuhha +53
Tak wygląda „skandynawskie drewno” w praktyce.
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
źródło: 1000021897
Pobierz
MonazoPL +98
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1060
Pobierz

@mrgruszka: No ja mówiąc, że jej nie bronię miałem bardziej na myśli całokształt jej "twórczości" na twitterze (bo typiara też niezłe odklejki tam prezentowała) no ale tutaj też byłem zdziwiony, że ludzie tak bezrefleksyjnie ją zmieszali z błotem.
Na wykopie to jeszcze jestem w stanie zrozumieć,
@paluszki_rybne: twoja stara, obie babki, ciotki, siostry, kuzynki... no faktycznie, sporo
@oslet: Albo o czym była rozmowa, albo na jaki temat dyskutowali.
źródło: język_polski
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Cadfael: typ najpierw napisał, że polki to dzi#ki i r#chają się z kim popadnie.
po czym z radością oznajmił, że z jedną z nich jest żonaty. xD
@lubieczipsy_: piszcie do cholery po polsku! Nie jakieś "onlyfansiara" a patriotyczne "e-k---a"
@jacekparowka: jacek... k---a...wyhamuj trochę...co na to twój mąż i dzieci?!?
Komentarz usunięty przez autora
@paluszki_rybne: Ale On nie napisał że "bardzo duża część", tylko po prostu że Polki, a więc wrzucił wszystkie do jednego worka.
@Cadfael: