Aktywne Wpisy

Tragiczna demografia nie wynika z cen nieruchomoΕci i niskich wynagrodzeΕ. Wynika z nieodwracalnych zmian kulturowych, z prania mΓ³zgu urzΔ
dzanego ludziom w social mediach, wynika z instagramΓ³w, tinderΓ³w, tiktokΓ³w i caΕego tego guana. A to co mamy teraz to dopiero preludium - pokolenia 2007+, czyli dzisiejsi 18latkowie, sΔ
tak kulturowo odmienni od naszych wyobraΕΌeΕ ΕΌe za kilka lat dzietnoΕΔ nie bΔdzie oscylowaΔ wokΓ³Ε 1 tylko 0, moΕΌecie siΔ dziΕ z tego ΕmiaΔ

Varmandoble +34
Czy tylko mi siΔ wydaje czy agrest poszedΕ w zapomnienie? CaΕe moje dzieciΕstwo i nastoletnie ΕΌycie mieszkaΕem na wsi i ciotka miaΕa mnΓ³stwo drzew i krzewΓ³w z owocami, miΔdzy innymi z agrestem. PamiΔtam, ΕΌe bardzo lubiΕem to jeΕΔ, ale za cholerΔ nie mogΔ sobie przypomnieΔ smaku. Chyba byΕo trochΔ sΕodkie, ale nie za bardzo, trochΔ kwaΕne. Nie przypominam sobie, ΕΌeby ktoΕ a najbliΕΌszej okolicy miaΕ agrest, w przeciwieΕstwie do czereΕni, wiΕni, gruszka,

βοΈ Konwersacje, pΕynnoΕΔ mΓ³wienia
βοΈ Zrozumienie nativeβΓ³w
βοΈ Przygotowanie do pracy, podrΓ³ΕΌy i nauki
βοΈ Skutecznie i bez nudyZainteresowany?
Zeskanuj kod QR z wizytΓ³wki lub napisz na priv, podam namiar!
π 573-939-732
Pytania?
ΕmiaΕo β dopowiem w komentarzach!
#angielski #nauka #jezykiobce #kursy #native #uk #praca #podroze #edukacja #english #konwersacje #warszawa #szkola #rozwoj
ΕΊrΓ³dΕo: 7611
Pobierz@Tabaraba:
1. nie boisz siΔ podawaΔ czyjegoΕ numeru telefonu na wykopie?
2. dlaczego ktokolwiek miaΕby chcieΔ odpowiadaΔ na ogΕoszenie napisane przez ai?
Jak dla mnie to AI jest nawet lepsze, jak sobie zaΕΌyczΔ to bΔdzie poprawiaΔ po mnie kaΕΌde zdanie i sΕowo do bΓ³lu, jak poproszΔ o tΕumaczenie czegoΕ to bΔdzie tΕumaczyΔ na milion sposobΓ³w aΕΌ w koΕcu zakumam. MogΔ uczyΔ siΔ kiedy chce, nawet na kiblu jak siedzΔ to mogΔ krΓ³tkΔ rozmowΔ strzeliΔ i tu jest