Wpis z mikrobloga

Chcesz szybko i skutecznie nauczyΔ‡ siΔ™ angielskiego? πŸ‡¬πŸ‡§MΓ³j znajomy, native speaker z UK, prowadzi indywidualne lekcje angielskiego online lub stacjonarnie! Pomaga przeΕ‚amaΔ‡ barierΔ™ jΔ™zykowΔ… we wszystkim β€” od codziennych rozmΓ³w, przez poprawnΔ… wymowΔ™, po pisanie i swobodnΔ… komunikacjΔ™. Bez stresu, elastyczne godziny, 15 lat doΕ›wiadczenia!
βœ”οΈ Konwersacje, pΕ‚ynnoΕ›Δ‡ mΓ³wienia
βœ”οΈ Zrozumienie native’ów
βœ”οΈ Przygotowanie do pracy, podrΓ³ΕΌy i nauki
βœ”οΈ Skutecznie i bez nudyZainteresowany?
Zeskanuj kod QR z wizytΓ³wki lub napisz na priv, podam namiar!
πŸ“ž 573-939-732
Pytania?
ŚmiaΕ‚o β€” dopowiem w komentarzach!
#angielski #nauka #jezykiobce #kursy #native #uk #praca #podroze #edukacja #english #konwersacje #warszawa #szkola #rozwoj
Tabaraba - Chcesz szybko i skutecznie nauczyΔ‡ siΔ™ angielskiego? πŸ‡¬πŸ‡§MΓ³j znajomy, nati...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: 7611

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Pytania?

ŚmiaΕ‚o β€” dopowiem w komentarzach!

@Tabaraba:
1. nie boisz się podawać czyjegoś numeru telefonu na wykopie?
2. dlaczego ktokolwiek miałby chcieć odpowiadać na ogłoszenie napisane przez ai?
  • Odpowiedz
@Tabaraba: napewno można się podeprzeć lekcjami z tutorem prawdziwym ale 9:1 bym stawił na AI.
Jak dla mnie to AI jest nawet lepsze, jak sobie zażyczę to będzie poprawiać po mnie każde zdanie i słowo do bólu, jak poproszę o tłumaczenie czegoś to będzie tłumaczyć na milion sposobów aż w końcu zakumam. Mogę uczyć się kiedy chce, nawet na kiblu jak siedzę to mogę krótką rozmowę strzelić i tu jest
  • Odpowiedz