Wpis z mikrobloga

@kannabis Dowiedziałam się od mamy, że dziś już podobno jest wszystko okej. Kojarzy, nie mamrocze, funkcjonuje w miarę normalnie. Myślę czy do niej nie zadzwonić, ale nie wiem czy powinnam, bo może być na jakichś badaniach lub spać lub po prostu nie mieć ochoty rozmawiać. Mam nadzieję, że ten dobry stan pozostanie i nic się nie zmieni :/
  • Odpowiedz
@JasnyBanan No ale widocznie jesteś. Babcia wiedziała o tym od początku i w żadnym wypadku to nie było przyczyną udaru. Babcia ma mnóstwo chorób współistniejących, tak naprawdę wszystko mogło to wywołać. Jej lista leków jest dłuższa, niż paragon z zakupów za 300 zł z Biedronki. Zachowaj się chociaż w takiej sytuacji, albo nie komentuj, bo jest to zupełnie nie na miejscu.
  • Odpowiedz
@kleboldswaifuv2: Co jest na miejscu, a nie jest jest subiektywne. Ja tylko wyraziłem swoją opinię, do której mam prawo, a Ty powinnaś to konstruktywne przyjąć, a nie się burzyć tym bardziej, że na pewno wiesz, ze to co robisz nie jest społecznie akceptowalne
  • Odpowiedz
@JasnyBanan Nie jest akceptowalne przez Ciebie. Każdy normalny człowiek powie ci, że taki komentarz w takich okolicznościach jest bardzo nie na miejscu. Podejrzewam, że na pewno skomentowały tu osoby, które znają moją historię, a jednak potrafiły się zachować jak człowiek. Nie wiem gdzie ty widzisz "burzenie się", wytłumaczyłam ci dlaczego twój komentarz jest nie na miejscu i nie ma tutaj miejsca na takie żarty. Ja sama śmieję się z tego jak
  • Odpowiedz
@JasnyBanan Borze Tucholski, ty serio jesteś aspołeczny xD

Po pracy będę miał co robić, ciekawe jak sobie w życiu poradzisz, a raczej kiedy zaczniesz zbierać bony na wyjazd do CH na eutanazję, bo na uj tak żyć xD
  • Odpowiedz
@JasnyBanan ja nie mówię o Holandii, więc oprócz tego, że jesteś aspoleczny, bezrobotny i prawdopodobnie chory to jeszcze głupi ( ͡º ͜ʖ͡º)

Pozgłaszaj jeszcze trochę komentarzy, bo obrażać możesz tylko Ty xD
Tu mamusi nie ma, która obroni bananka przed światem, ale moderacja weźmie cię w ramiona <3
  • Odpowiedz
@JasnyBanan Nie odczuwam poczucia winy, bo wiem, że nie jest to moja wina. Wybaczam Ci, natomiast komentarze zostawiam, nie mam w zwyczaju usuwania żadnych komentarzy. Dodam jeszcze tylko - CH to skrót od Szwajcarii, gdzie eutanazja także jest legalna.
  • Odpowiedz
@kleboldswaifuv2 współczuję babci, mi w ostatnich 2 latach cała rodzina umarła, mam więc nadzieję, że wszystko będzie dobrze, bo to niefajne. Udar to nie koniec świata, jeden z wujków w rok wrócił do sprawności i rzucił wszystkie nałogi, łącznie ze sporadycznym przeklinaniem. Stał się człowiekiem prawie idealnym
  • Odpowiedz