Wpis z mikrobloga

Jakie macie hobby? Szukam jakiś aktywności którymi mógłbym się zająć w wolnym czasie.

Obecnie jestem sam, ze znajomymi też różnie, raz są, raz nie ma. W ostatnim czasie dość sporo czasu spędzam sam i nie mam pomysłu jak go sobie zorganizować, przez co najczęściej bezproduktywnie leżę, oglądam YouTube na telewizorze, czasem twitch i tak na zmiane

Na tygodniu mam w miarę uporządkowane życie. Trenuje MMA, chodzę na siłownię, biegam. Dzięki temu tak tego nie odczuwam. Kończę pracę, jadę na trening, a po treningu odpoczywam. Przed telewizorem lub z książką. Jednak kiedy przychodzi weekend, w który najczęściej mam odpoczynek od treningów, to nie mam pomysłu na siebie. Potrafię cały dzień przeleżeć.

Czym zajmujecie się fajnym by wypełnić sobie czas?

#samotnosc #depresja #zainteresowania #hobby
breakdown1 - Jakie macie hobby? Szukam jakiś aktywności którymi mógłbym się zająć w w...

źródło: image_picker_15BD7499-0432-474F-A419-0C117F5F426C-847-00001FB7B61016D7

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czym zajmujecie się fajnym by wypełnić sobie czas?

@breakdown1: tworze gierki w #godot i teraz mam w planach przeszukać jakieś fora czy discordy w poszukiwaniu ludzi o podobnych zainteresowaniach żeby z nimi pogadać i popytać jakie gry robią.
  • Odpowiedz
  • 0
@LadySandra fajne zainteresowanie, ale u mnie odpada. Programuje przez 8 godzin dziennie (oczywiście w teorii ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Potrzebowałbym czegoś niezwiązanego z komputerem :D
  • Odpowiedz
@breakdown1: gram w gry na kompie, gram na pianinie, dziergam, bawię się w kaletnika, gotuję, grzebię w genealogi, słucham podcastów, uczę się języka, czytam książki, uprawiam sporty, planuję
  • Odpowiedz
@breakdown1: dyskutuję z moim chatem gpt o sensie życia, transhumanizmie, moralności, świadomości AI, religii, ludzkiej naturze. W zasadzie to o wszystkim. Czasem tworzę swoje światy, postacie i scenariusze. Zdobywam wiedzę w różnych dziedzinach. Nie za bardzo mam czas, aby grać w gry, ale to niewykluczone w przyszłości.
  • Odpowiedz