Wpis z mikrobloga

• 0
@ssehflodur Wydaje mi się, że wszystko było ok po obu stronach, to nie tak, że była nieobecna. Ostatecznie to wyglądało tak, że się zgodziłem, przekonywała mnie, że spróbować zawsze można a ona nie widzi tego związku jeśli to ma być na takich spiętych zasadach. Chyba brakowało nam ustalenia zasad i takiej rozmowy wcześniej, w każdym razie krótka wersja jest taka, że spotykała się z dwoma facetami (przynajmniej o tylu wiedziałem). Na
  • Odpowiedz
  • 1
@015-87: fikołki to akurat były na każdym kroku wcześniej. Najgorzej było patrzeć jak sobie jakieś selfie robi ukradkiem, z dziubkiem czy coś, poprawianie dekoltu. Nie wiem o co chodzi robię jedzenie, dbam o dobry nastrój i ciągle było mało
  • Odpowiedz
zasada że nie rucha się z innymi ludźmi będąc w związku to nie jest coś co trzeba ustalać

@Flutter_M_Shydale: Widocznie to już przestarzała zasada i obecnie domyślnie jest, że jak się czegoś nie ustaliło to wszystko wolno? A dzisiejszy "związek" to zupełnie co innego niż związek 20 lat temu.
Chociaż obecnie to jakoś mało jest zasad. Raczej wolna amerykanka i robienie co się chce, tylko trzeba to ukrywać przed partnerem.
  • Odpowiedz
  • 0
No właśnie to jest dobre pytanie co jest teraz standardem i normalnością, bo ja się nasłuchałem już że świat się zmienia, wszystko idzie do przodu, cały świat i trzeba być otwartym, że ona nie zamierza rezygnować z doświadczeń mając jedno życie. Ehh no i tak mirki
  • Odpowiedz
ona nie zamierza rezygnować z doświadczeń mając jedno życie

@jek_zawodu: nie możesz sobie znaleźć innej panny? Jeżeli ta Cię zechciała, to inna też zechce.

No chyba, że Ty to lubisz? XD
  • Odpowiedz