OcholleraP OcholleraP 17 godz. i 19 min temu 0 + Jest jakieś info, że chodzi o mistrza śląska czy to tylko tagowa dedukcja?#famemma
GibolXD GibolXD 17 godz. i 15 min temu via Wykop 0 + @OcholleraP: dziś losowo do danej sytuacji suchar na streamie rzucił że boxdel do niego pisze ze ma beke z tego streamka więc wątpie że to o niego chodzi
sperg44 sperg44 17 godz. i 2 min temu via Android 2 + @GibolXD no bo jak boxdel coś mówi to tak jest xD on będzie iść w zaparte nawet jak prokurator mu postawi zarzuty i będzie próbował to negować
GibolXD GibolXD 16 godz. i 59 min temu via Wykop 0 + @sperg44: nie o to chodzi, skoro pisał do niego w trakcie streama to nie moze być zatrzymany to miałem na myśli
sperg44 sperg44 16 godz. i 56 min temu via Android 3 + @GibolXD można dostać wezwanie do prokuratury normalnie by dostac zarzuty. Wczoraj też nie był zatrzymany a przynajmniej do 15:30
pevka pevka 16 godz. i 56 min temu via Wykop 3 + @sperg44: teraz będzie "widzowie ale ja nie mam jeszcze wyroku"
sperg44 sperg44 16 godz. i 51 min temu via Android 1 + @pevka no ja na to liczę. Ciekawe czy się odważy cisnąć beke z prokuratora na olbrzymie xdddd
#famemma