Aktywne Wpisy

Tyrande +402
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +100
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Ma ktos tutaj edit "TOP 100 RPGow wedlug TV gry" gdzie menelica aka dekluje sie kompromituje? Wiem, ze ktos tutaj wstawiał skróconą wersje, a jej 50 minutowego p---------a nie zniosę.
@Vezz: w sensie, że 16 latka nie zna gier które wyszły przed jej urodzeniem? XD Ma prawo się kompromitować, jest dzieckiem.
Dziekować
@IV_RP
Czyli rozumiem, ze moze sie obwieszczać samozwańczym ekspertem od gier jak prawdziwy pies kiszaka i bedzie grana karta "dziecka" (abstrachujac czy ma 16,17 czy 18 lat) za kazdym razem jak ktos osmieli sie ją skrytykować? Zreszta wszyscy tutaj wiemy, ze ta karta i jakies lekkie jej traktowanie wynika z prostego powodu, jest dziewczyna. Snejki tez jest mlody i mozna uzywac karty "dziecka", ale jest
@IV_RP: tu nie chodzi o to, że nie zna starych gier.
Chodzi o to, że ich nie zna i ma czelność kwestionować rankingi ułożone przez ludzi, którzy te gry znają.
To tak jakbym ja uznał za absurdalny jakiś ranking "TOP 100 napastników wszech czasów", a później by wyszło że nie znam nikogo oprócz Cristiano Ronaldo, Messiego
@Vezz: a ona się obwieszcza? Myślę, że dzieciaka niepotrzebnie pod Kiszaka podpinacie, po paru shotach gdzie bekę cisnęła.
@Artok: ale właśnie dlatego ten ranking jest absurdalny, bo jest tam mnóstwo jakiegoś starego gówna jRPG, które są w ogóle osobnych gatunkiem i po za Azją grało w nie 5 osób.
Ja ją podpinam pod kiszaka przez jej "ludologiczna" tworczosc na kanale i przez u-----y sprejem grzejnik z napisem ludos i pentagramem. A nie jakimis shotami.
jak ona normalnie sie zalicza do tej szajki, grala nieraz ze snejkim i pozostalymi na swoim streamie, fiutologiczne pacholki obwieszczaja ja corka kiszaka a ta cieszy miche z takich sformuowan xD
źródło: Screenshot_2504
Pobierz