Wpis z mikrobloga

Szybkie pytanko. Widzę, że Total War Warhammer II ma teraz najniższą historyczną cenę w keyshopach. Mam już jedynkę, w którą kiedyś coś tam pograłem, ale to było dawno. Z DLC tylko te darmowe. Brać tę dwójkę za 3 dychy, czy lepiej już trilogy za 70 zeta?

Nauczony chociażby serią Hitman wolałbym grać w najnowszą wersję z zawartością z poprzednich, ale widzę, że jest jakiś ostry review bombing trójki na steamie ostatnio. Dlatego się waham.
#totalwar #warhammer #gry
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jandiabeldrugi: Review bombing wydarzył się głównie dlatego, że CA przez kilka miesięcy nie potrafiło dać priorytetu na ogarnięcie buga, który ubijał AI części lordów i w efekcie rozgrywka w niektórych częściach mapy mogła być niegrywalna z tego powodu. Jak dostali w twarz negatywnymi recenzjami, to się obudzili i patch wyszedł. Nie jest to pierwszy i za pewne nie jest ostatni raz, kiedy taki review bombing się pojawia, bo CA wcześniej
  • Odpowiedz
@jandiabeldrugi: Tutaj ja już chyba nie podpowiem. Za cienki jestem w te gry i za mało w nie grałem, aby ocenić i podpowiedzieć. Więc może ktoś inny da znać. Jedyne co mi przychodzi do głowy, to że W3 jednak jest grą nowszą, która dostawała i nadal dostaje (czasami, jak im wyjdzie) kolejne QoL i ulepszenia (przychodzi mi do głowy np. re-work różnych ras, czy np. ostatni re-work oblężeń) podczas gdy
  • Odpowiedz
@jandiabeldrugi: trójka jest najbardziej udoskonalana i poprawiana mimo wszystko. Grając w kampanię drugiej części grasz w produkt sprzed kilku lat. Od tamtej pory w trzeciej części dodano sporo nowych jednostek i usprawnień do istniejących ras z poprzedniej części. Grając setki godzin w obu częsciach uważam, że najlepiej grać dzisiaj w WHIII.
  • Odpowiedz