Wpis z mikrobloga

Co to ma być pytam się. Samsung s24, od paru tygodni jak włączę dajmy na to jakiś filmik na tej gunwoaplikacji theards i coś tam leci jakiś dźwięk ale scrolluje dalej w dół.
Nagle się orientuję, że dzwięk z pierwszego filmiku ciągle nadaje z głośnika, to wychodzę z aplikacji, dźwięk dalej leci, to odpalam listę aplikacji w tle i resetuje wszystko.
Takiego uja, dźwięk dalej leci.
Blokuje telefon, ekran się wyłącza A TEN JE* KU* DZWIĘK DALEJ LECI.
Odpalam telefon na nowo, włączam jutuba spotifaja cokolwiek żeby odpalić jakąś muzykę to może oszukam wreszcie to gunwo i jeden dźwięk zastąpi drugi.
LECĄ OBA NA RAZ XD
Dopiero po jakimś losowym czasie dźwięk nagle znika i nara, nie pytaj co się stało, ciesz się że działa.
Bywały momenty, że dźwięk znikał, no dobra wzruszyłem ramionami i robię coś dalej, mija z 15 sekund i dźwięk wraca z kosmosu z dvpy nie wiem z czego XD.
Jak żyje i widziałem róźne zawiasy systemów, telefonów i innego ustrojstwa to takiego wylewu jeszcze nie widziałem w smartfonie.
Wychodzi na to że aplikacja może robić co chce, możesz sobie kasować, wyłączać, odpalać cokolwiek a apka będzie chciała przejąć głośnik w telefonie to go przejmie i jej możesz polizać interfejs.

#gownowpis #szpiegujo #elektronika # #smartfon #telefony #android #samsung
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach