Aktywne Wpisy
mikrohucwal +119
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

rio574 +278
źródło: 1000068195
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000068195
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: 1
Pobierzjako że nie moje dzieci mnie nie interesują to nie maltretuję innych moimi
@niegwynebleid: @Polasz To jest chyba coś, co najtrudniej zrozumieć rodzicom. Nikogo ich dzieci nie interesują, poza nimi i ewentualnie bardzo najbliższą rodziną. Tak wiemy, Brajanek jest wyjątkowy bo tak powiedziała przedszkolanka (plottwist: mówi to każdemu rodzicowi żeby ją lubili xD).
Ale to tyczy się zdecydowanej większości spraw czyjegoś życia. Jak ktoś przesadnie o nim gada to nie jest fajne. Nie tylko dzieci, ale i auta, domu, wycieczek, czegokolwiek. O wszystkim można porozmawiać
@Krs90: ehh gdyby to jeszcze kociarzom wytłumaczyć. Zwłaszcza na wykopie, ale też na fb.
@RKN_: o to to.
Uwielbiam w biurze słuchac 20 minut o gotowaniu albo o tym ile km na rowerze kto przejechał. Ew co robi kicia jednego czy
@Krs90: @niegwynebleid a widzisz, ja np z kumplami których znam od podstawówki i każdy z nas ma dzieci w podobnym wieku gadam o dzieciach i chętnie słucham jakichś historyjek z nimi związanych. Oczywiście, widujemy się raz na 3 tygodnie i to nie jest temat nr 1, ale bez przesady. To co piszesz brzmi jakbyś miał totalnie w
źródło: obraz_2025-10-18_222304889
Pobierz