Wpis z mikrobloga

Czy ktoś z Was zmienił Nintendo Switch OLED na Switch 2 i jest zadowolony? Rozważam zmianę, ale w sumie jakoś tak nie jestem przekonany w 100%.

#nintendoswitch
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@onionhero: ekran nie jest wcale jakiś gorszy mimo że to nie OLED,jest większy,gry z 1 nawet bez patcha które szarpały działają lepiej no i patrząc przyszłościowo to nowe gry,z gierek które wyszły na NS2 to narazie grałem w Mario Kart World,Donkey Kong Bananza,Cronos the new dawn,wszystko super no i czekam na metroida nowego w grudniu
  • Odpowiedz
@onionhero: również z oleda się przerzuciłem na ns2. Ekran nie oledowy jest do d--y niestety. Ładować trzeba częściej konsolkę i jest znacznie cięższa i większa od poprzedniczki ale ja jestem mega zadowolony akurat
  • Odpowiedz
@onionhero: mam Switcha 2 i Oleda, tego drugiego trzymam żeby dzieciak miał na czym grać i żeby mieć pixel perfect w grach 2d z pierwszego switcha, jak np. Shovel Knight czy Celeste. Nie jestem w stanie "odzobaczyć" 720p rozciągniętego do 1080p na nowej konsoli. Na Switchu 2 razie ograłem Dragon Quest 3 HD-2D z nowym patchem, Mario Kart World, Hollow Knight Silksong, w kolejce czekają na mnie Pokemon Scarlet, Bananza
  • Odpowiedz
@onionhero: Ja również zmieniłem Switcha OLED na Switcha 2. Wiadomo że ekran OLED to ekran OLED, tylko że cała reszta juz przemawia za Switchem 2. Stabilne FPSy, w niektórych tytułach podbite do 60 klatek. Wyższa rozdzielczość - tego już sie nie da odzobaczyc. Ogólnie płynniejsza rozgrywka w wielu tytułach które nie dawały rady na switcha 1. Nie wróciłbym już do pierwszego pstryczka. Jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam.
  • Odpowiedz