Wpis z mikrobloga

#kiszak nie mogę z typa. Koleś bluźnił na wszelkie przedpremierowe dostępy, na wszystkie formy "zapłać więcej by zagrać kilka dni wcześniej".
JEB!!!! Zapłacisz to obejrzysz przed tymi co nie płacą. Czego nie rozumiesz?
PijanyAbstynent - #kiszak nie mogę z typa. Koleś bluźnił na wszelkie przedpremierowe ...

źródło: image

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PijanyAbstynent

Koleś bluźnił na wszelkie przedpremierowe dostępy, na wszystkie formy "zapłać więcej by zagrać kilka dni wcześniej".

Bo jak zwykle nie zrozumiałeś dlaczego to jest problem. To nie jest żaden przedpremierowy dostęp tylko ściema, żeby zawołać za grę wiecej pieniędzy. To jest premiera opakowana marketingowym p----------m budująca fałszywe FOMO.
  • Odpowiedz
@Duszqable:

To nie jest żaden przedpremierowy dostęp tylko ściema, żeby zawołać za grę wiecej pieniędzy. To jest premiera opakowana marketingowym p----------m budująca fałszywe FOMO.

Czyli dokładnie tak jak te filmiki na yt
  • Odpowiedz
@Bujak

Czyli dokładnie tak jak te filmiki na yt

No jak to jest to samo to ja nie mam pytan. Zapomnialem, ze jestem na wykopie gdzie Kiszak pierdnie to zaraz leci potężne zesrańsko.
  • Odpowiedz
@Sernik_z_rodzynkom: no to już jest podłe praktycznie. Nie dość, że sam robi to, na krytyce czego robi pieniądze (krytyka preorderow/early access) to jeszcze praktycznie nic w te swoje gnioty nie wkłada, tylko ogląda czyjąś pracę.

Obrzydliwy typ 🤮

Jest sens zgłaszać te jego filmiki, które są zwyczajną przeklejką, wręcz piracką kopią materiałów innych twórców?
  • Odpowiedz
  • 0
@PijanyAbstynent gdy twierdzę, że 95% ludzi to debile, ludzie patrzą na mnie dziwnie.
Potem mówię, że taka Ekipa ma kilkanaście milionów subow, a taki kiszak setki tysięcy.
I powoli zaczynają rozumieć...
  • Odpowiedz
@Returned

no to już jest podłe praktycznie. Nie dość, że sam robi to, na krytyce czego robi pieniądze (krytyka preorderow/early access)

Wydaje gry z "przedpremierowym" dostępem? XD Nie wiedziałem, że Skeletala mozna już kupić w pre orderze.
Forma wspierania na youtube to jednak coś innego, a że ludzie dostają za to czasem jakiś film wcześniej niż inni za darmo to nie jest to
  • Odpowiedz