Aktywne Wpisy

MonazoPL +111
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
vieniasn +95
lodówki z wifi no ludzie kochani czego korpo nie wymyśli byle sojaków naciągnąć

JEB!!!! Zapłacisz to obejrzysz przed tymi co nie płacą. Czego nie rozumiesz?
źródło: image
PobierzBo jak zwykle nie zrozumiałeś dlaczego to jest problem. To nie jest żaden przedpremierowy dostęp tylko ściema, żeby zawołać za grę wiecej pieniędzy. To jest premiera opakowana marketingowym p----------m budująca fałszywe FOMO.
Czyli dokładnie tak jak te filmiki na yt
Tylko czekać az pojawi się Kiszak oglada "Przegląd memow z Kiszakiem z Wykopu"
Tylko dla wspierających!
No jak to jest to samo to ja nie mam pytan. Zapomnialem, ze jestem na wykopie gdzie Kiszak pierdnie to zaraz leci potężne zesrańsko.
Obrzydliwy typ 🤮
Jest sens zgłaszać te jego filmiki, które są zwyczajną przeklejką, wręcz piracką kopią materiałów innych twórców?
Potem mówię, że taka Ekipa ma kilkanaście milionów subow, a taki kiszak setki tysięcy.
I powoli zaczynają rozumieć...
Wydaje gry z "przedpremierowym" dostępem? XD Nie wiedziałem, że Skeletala mozna już kupić w pre orderze.
Forma wspierania na youtube to jednak coś innego, a że ludzie dostają za to czasem jakiś film wcześniej niż inni za darmo to nie jest to