Wpis z mikrobloga

możesz iść do Castoramy, tam nie będzie psów

@mkorsov: A skąd ta informacja? Normalnie z psem nie raz w Castoramie byłem. Obsługa często do niego podchodziła wręcz się przywitać.
  • Odpowiedz
ja to chcę wiedzieć dlaczego nagle po pandemii dosłownie do każdego sklepu nagle da się wejść z psem i ludzie jeszcze tego bronią, a kiedyś to było nie do pomyślenia xD
  • Odpowiedz
Idę z psem na wystawę do galerii sztuki nowoczesnej.
- Tu nie wolno z psami - mówi ochroniarz.
- To nie jest pies - odpowiadam. - To jest performance.
- A, to przepraszam.
Idziemy z psem dalej. Oglądamy rzeźbę Smefra centaura. Pół koń, pół Smerf.
- Zawsze się zastanawiałem - mówię do psa - komu kibicują centaury w czasie rodeo.
  • Odpowiedz
@Instalacja_artystyczna: Powiedz to osobom niewidomym czy innym korzystającym z psów pomocników!!! Chorzy jesteście z tej nienawiści, szkoda że taką nienawiścią nie pałacie do kocisków zasranych, które niszczą lokalne populacje PTAKÓW i innych zwierząt!!!!
  • Odpowiedz
Powiem tak. Możecie pisać do LM Polska i to nic nie da. Oni mają wywalone ale jak napiszecie do głównej centrali w Francji czy wiedzą, że na takiej stronie jak wykop.pl mają z nich polewę bo pozwalają wprowadzać psy które sra## i sika## na produkty to sprawa będzie miała inny charakter.

We Francji w LM psów nie można wprowadzać. To że LM Polska sobie coś wymyśliło nie znaczy że centrala we Francji
  • Odpowiedz
@Instalacja_artystyczna: @Instalacja_artystyczna pracuje w sklepie z rtv i agd. Do nas też można wchodzić z psem. Raz się zesrał i właściciel s--------ł, a kierownik kazał mi to sprzątać, bo inaczej zrobi mi korektę z prowizji. Ja miałem w------e i powiedziałem, że jak tak to spoko to lecę do psychiatry i widzimy się za pół roku, to jeden z przydupasów jego wziął i sprzątał. Tak, że tego. W centrum handlowym
  • Odpowiedz
@Critic Gdyby te psy jeszcze nie szczały to bym zrozumiał, ale jak one załatwiają swoje potrzeby gdzie chcą i potem trzeba te miejsca porządnie odkazić, a nikt tego nie robi to tego nie rozumiem.
  • Odpowiedz