Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

niż żyć na łasce jakiegoś Przemka

@magdalena-gaska: szef wydaje ci polecenia, może zwolnić w zasadzie kiedy chce i sam z siebie nie zrobi nic extra niż to do czego zmusza go prawo xD no faktycznie nie jest to życie na łasce
  • Odpowiedz
@conamirko: nie masz mózgu, prawda? Mieć robotę to zdobywać doświadczenie i po prostu posiadać CV, nie ta robota to inna, a jak ladujesz na 'łasce przemka' to masz dużo bardziej przesrane ze zmianą swojej sytuacji.

Zresztą o czy my mówimy xddd 90% facetów w tym kraju nie byłoby w stanie nawet byc Przemkiem z utrzymanka na stanie.
  • Odpowiedz
@magdalena-gaska: to moze jeszcze dasz d--y temu szefowi jesli zaoferuje kasę?

Dziękujemy że się nam przedstawiłaś ( ͡° ͜ʖ ͡°) i pokazałaś peak tego, co feminizm robi z kobietami że uważają tą sytuację z mema za normalną
  • Odpowiedz
@pal95: Dzięki, juz się naogladałyśmy jak nasze babcie miały cudownie w systemie, gdzie sa w stu procentach zalezne od faceta, któremu maja usługiwać za to ze łaskawie coś zarobi, to jest główny powód dla którego nie chcemy do tego wracać, obserwacja z pierwszej ręki, a nie zaden feminizm.
  • Odpowiedz
@magdalena-gaska:

Dosłownie usługujesz obleśnemu facetowi którego nie kochasz i uwazasz ze to wyzwolenie

Jednocześnie stawiasz warunki i odmawiasz facetowi, ktory Cię kocha i zrobiłby dla Ciebie wszystko (jesli umiesz dobrze wybrać) i tez to uwazasz za wyzwolenie

Każda kobieta dowiadując się jako dzieco o tym czym jest feminizm powinna przeczytać powyższy wątek i sama ocenić czy chce takie życie
  • Odpowiedz
@pianinka: to przykro mi że jesteś z takiej patologii, w mojej rodzinie zarówno rodzice jak i dziadkowie, a nawet pradziadkowie żyli w szczęśliwych związkach w których kobiety są respektowane przez mężczyzn i ludzie się kochają, nie ma rozwodów.

Ciekawe czy Twoje babki tez miały feminizm we krwi, pomiatały swoimi facetami kochając szefów w pracy, a potem otrzymywały stupid prizes za stupid games. Byc moze ich dziedzictwo sprawia, że bedziesz traktowała
  • Odpowiedz
@pianinka: jej no to zyj sobie z kotami, serio, nikogo to nie obchodzi. Nie miej dzieci i zakończ ten żałosny ród kobiet ze wścieklizną macicy.

To swoją drogą bardzo przykre, że nie masz szans na doświadczenie prawdziwej zdrowej relacji damsko męskiej przez te bzdury które ci wgrano
  • Odpowiedz
@pal95: a ty dalej te swoje wgrane urojenia, twój waski horyzont nie potrafi ogarnać, że mozna dbać o swoja niezalezność i mieć zdrowa relacje z mezczyzna, tak jak ja mam z mężem od prawie piętnastu lat. Jedyna relacja jaka sobie potraficie wyobrazic to totalne zniewolenie finansowe kobiety żeby nie mogła od was uciec, dlatego was piecze, ze teraz my decydujemy czy chcemy z wami być zamiast być zmuszone przez sytuacje
  • Odpowiedz