Aktywne Wpisy
Ej mirki kręcić aferę? Od grudnia pracuję w nowym kołchozie, jednocześnie regularnie co dwa miesiące oddaję krew, przysługują mi z tego tytułu 2 dni wolne, a pracodawca nie zgadza się na udzielenie dwóch dni.
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
źródło: 1000005562
Pobierz
Anonek463 +228
Zamówiłem sobie żarówki do samochodu od sprzedającego https://allegro.pl/uzytkownik/fphbropak. Sprzedający napisał mi sms, że nie posiada żarówek i zwraca pieniądze więc wzgodnie z prawdą dodałem opinie na allegro "Sprzedający wystawia produkt którego nie ma na stanie. Nie polecam." Sprzedający mi teraz grozi sądem xD Nieźle się bawicie na tym #allegro #j--------e #humorobrazkowy #heheszki #januszebiznesu #marketplace
źródło: image
Pobierz

Będę się kręcił niedługo za nowym motongiem i jestem rozdarty... Z jednej strony chciałbym plasticzka typu gsxr 750 (k6-k8), jakiś ZX10R (2014+), albo RN22. Z drugiej strony Z900, Z1000 albo jakiś MT09 też wydają się fajne.
Stał ktoś przed takim wyborem? Macie jakieś przemyślenia? :v
Nie planuję raczej śmigać autostradowo. Moje trasy to raczej kierunek mazury, a więc twisties.
No to moje przemyślenia po pół roku z 1000SX:
Wciąż poważnie zastanawiam się czy CBR650R nie byłoby lepszą opcją (choć trochę mi mija jak spojrzę na tą maszynę, już 15 lat temu kupując choppera Hondy, oczami byłem team Kawasaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Już tam zdecydowanie nie brakowało mocy (właśnie pod
Myślisz że z1000 może być overkillem? Mimo ze z900 jest bardzo ładny, to z1k od 2014 jest obłędny 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Sporo jest opinii ze litr to za dużo, ale nie miałem nigdy okazji spróbować więc nawet nie mam punktu odniesienia względem 600.
Są też opinie że gix 750 jest
Ale przecież, nie-litrem też nie trzeba kręcić nie wiadomo jak xD Przy miejskiej jeździe 500'ką zmieniałem biegi w zakresie 4,5-6,5k, litrem robię to w zakresie 4-6 ¯\(ツ)/¯ Fakt, że w 500 to było ponieważ niżej by się dławił, a w litrze się nie dławi tylko słychać że się niepotrzebnie wysila. Ale nadal, optymalne obroty zbytnio się nie różnią. A względem CBR'ki to już w ogóle różnica kosmetyczna. Co innego przy
@jonasz787: Precz z takimi myślami :) Dla mnie to jest przepaść między 600 a 1000 w przyjemności z prowadzenia i nie mówię tu o z-----------u, tylko właśnie o kontrolowanej reakcji na gaz i płynnym oddawaniu mocy. Wiadomo, jak przy 140 km/h odkręcisz, to litr ci łeb oderwie, ale przy normalnych ulicznych prędkościach jeździ się po prostu lepiej.
źródło: f1a37be845e4e9c4c7a2a863195346dd2e2aa617a5a650ece868dc2c21c87a90,w400
PobierzNah, kosmetyka. Charakter silnika bez bezpośredniego porównania dokładnie ten sam. Niby dostępne lepsze zawieszenie, ale i zwykłemu nic nie brakuje o ile nie chcesz bić rekordów.
@jonasz787: