Wpis z mikrobloga

@TencoPrzegral

żałuję że wcześniej

Gdyby przegrywy w końcu wyszły z piwnicy i zaczęły korzystać z życia to byłoby to najczęściej powatwrzane zdanie na mirko.
Sport, kino, gry, restauracje, wypady do lasu a z czasem jakcys znajomi… w pewnym momencie może dotarłoby że przegryw to stan umysłu a nie wina
  • Odpowiedz
@Notes ale ty jesteś p--------y, mnóstwo ludzi robi rzeczy które wymieniłeś i dalej nie są szczęśliwi czy poznają jakiś ludzi. Druga sprawa że pozytywny post wykorzystałeś do wysrania żółci i to jeszcze w sobotę rano xD ładnie tam musi być pod kopułą
  • Odpowiedz
@MightandMagic deklu to były tylko przykłady :) każdy z was musi znaleźć sobie coś pozytywnego dla siebie. Ja też wiele rzeczy które sprawiają mi dużo radości odkryłem dopiero w wieku średnim.
I tak… bardzo pozytywny post i mój wpis miał być motywacją do szukania swoich małych radości ty za to się zesrałeś że to i tak nic nie da :) typowy przegryw jest typowy
  • Odpowiedz
@TencoPrzegral to co ci typ polecił w sklepie - bardzo dobre gierki :) sequel do Dooma - Doom Eternal też jest bardzo fajny. Jak pewnie zauważyłeś w przeciwieństwie do TLOU tutaj fabuła jest opcjonalna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ode mnie kilka polecajek:
- wiedźmin 3 (wiadomo)
- Hades (zasłużona gra roku z 2020. Widok jak w diablo. Jako syn Hadesa próbujesz uciec z domu. Jak umierasz zaczynasz od początku ale pomiędzy próbami ucieczki
  • Odpowiedz