Wpis z mikrobloga

@To_The_Moon: no fajnie się na baity nabieracie XD przecież to totalne p--------o dla takich jak wy żebyście się łapali no bo to przecież oczywiste że każda to lafirynda która bije rekordy i w kajeciku sobie zapisuje każdego bolca XD nawet mi was nie żal
  • Odpowiedz
  • 0
@Cordinon: k---a laski ci wprost w oczy mówią, że się puszczają a ty dalej rycerzyku ich bronisz xD Idź spijaj soczki chadów którzy twoją przyszłą żonkę ruchali i nie smutaj w komentarzach xD

Ruchałem takie na pierwszych spotkaniach a potem patrzyłem jak wrzucają zdjęcia ślubne na FB xD

poniżej screen z konwersacji z moją FWB kilka lat temu, pisała tutaj o gościu który finalnie stał się jej mężem ( ͡
ToTheMoon - @Cordinon: k---a laski ci wprost w oczy mówią, że się puszczają a ty dale...

źródło: fwb3

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Cordinon: twoja przyszła żonka pewnie tak samo pisze ze swoich chadem xD

laska sie z nim normalnie spotykała, ruchała a i tak gardziła. Więc co z tego, że nawet zamoczysz jak i tak jesteś tylko opcją zapasową która godzi się na przebieg i złą przeszłość laski ;*
ToTheMoon - @Cordinon: twoja przyszła żonka pewnie tak samo pisze ze swoich chadem xD...

źródło: fwb1

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@To_The_Moon ale się zesrałeś jakbym co najmniej ci dom spalił xD Ja nie potrzebuje żadnej samicy do szczęścia po prostu bawi mnie ze twoim źródłem informacji jest filmik z internetu i się zesrałeś jak ktoś miał czelność to podważyć ja odrzucałem a nie byłem odrzucany widziałem jak kończy się simpienie na żywo 1 ziomek woził za darmo koleżanki że szkoły do domu i gowno z tego miał drugi pajacował do laski
  • Odpowiedz
@To_The_Moon: a wierz sobie w co chcesz człowieku XD zachowujesz się jakby internet ci wczoraj podłączyli ja tylko zaznaczyłem że ludzie dla atencji powiedzą WSZYSTKO a ty mi tu wykładasz cały swój rzekomy życiorys, no to kto tu się zesrał? XD skąd wiesz ilu miała? w excelu ci pokazała imie nazwisko pesel i parametry fiuta? XD sorry ale naprawdę trudno uwierzyć komuś kto się tak oburza o byle wpis w
  • Odpowiedz
@To_The_Moon: apropos jeszcze mojego wyglądu to dostawałem do tej pory w moim życiu pozytywny feed back od obu płci w różnym wieku i o różnym statusie z takich zabawnych anegdotek to raz jak założyłem garniak to mi ziomek cykał zdjęcia a nauczycielka prosiła bym przychodził tak częściej XD a tak na serio to po prostu samice nie mają powodzenia u mnie nie na odwrót
  • Odpowiedz
@To_The_Moon: odpowiem po twojemu: W dupie to mam czy jestem dla ciebie wiarygodny kto ma wiedzieć ten wie i wgl prawda sama się obroni, w przeciwieństwie do ciebie ja nic nikomu nie muszę udowadniać, na pewno nie randomowi z internetu który de facto nic sobą nie reprezentuje choć bardzo próbuje przekonać siebie i wszystkich wokół że tak nie jest :D
  • Odpowiedz
  • 0
@Cordinon: j--------e... ja już zdążyłem o Tobie 2 razy zapomnieć a ten dalej mi jakieś litanie pisze i teksty, że nie musi nic udowadniać a ciągle p------i to samo xD

Skońćzyłeś już? Czy znów się jutro przypomnisz? Bo serio już mi sie nie chce w te powiadomienie klikać...

Taaak ziomek, jesteś najlepszy na świecie, jakbyś był obok to wyciągam iPhone i robię Ci mnóstwo fotek a potem kłaniam się i
  • Odpowiedz