Wpis z mikrobloga

Mam wrażenie, że albo redzi zainwestowali grubo w szeptany marketing i nawet dotarło to na portal ze śmiesznymi obrazkami, albo gracze stali się już takimi frajdęmi bez godności, że można było z psa zrobić Wiedźmina, a i tak byście się cieszyli i grali. Całkiem prawdopodobne jest, że starsi gracze po prostu machnęli ręką, nie udzielają się nigdzie i stąd nie słychać żadnych protestów, że zabierają nam Geralta. I proszę mi nie pieolić głupot, bzdur i innych pierdół, że historia została zamknięta. Nie, nie została, bo było otwarte zakończenie. Poza tym można było opowiedzieć wcześniejsze historie, a w najgorszym wypadku dać możliwość stworzenia własnej postaci. Ciri xD ona nawet próby traw nie przeszła. Tylko debile będą grać w kolejną część. To tak samo, jakby nagle w Tomb Rider miało się grać chłopem xd dajcie spokój.
A ci, którzy bronią Ciri to jakieś życiowe kukoldy. Mam nadzieję, że w V część będziecie grać jakimś biseksem, psem albo obojniakiem.
Tu nawet nie ma o czym dyskutować

#wiedzmin #cdprojektred #gry
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zoonekro: 100% prawdy w sumie, ale te decyzje redow są intrygujące i właśnie daje im szansę czymś zaskoczyć, nie skreślam od razu chociaż bardzo ubolewam, ale szansę gierce trzeba dać, myśleć że się gra w coś nowego a nie, że to kolejna historia geralta, po prostu nowa gierka, gta, assassiny, farcry i różne inne gry są o różnych bohaterach co część i ludzie są podbnieceni za każdym razem. Podsumowując, wiedźmin
  • Odpowiedz
@Zoonekro: Ale ty tak trochę z wiatrakami walczysz bo to że następna część nie będzie o Geraldzie to było wiadomo od... początku zanim tą produkcje zaczęli robić także ten...
  • Odpowiedz
@Zoonekro a ja tam grałem w każdą część, polubiłem ciri i dla mnie jest ok. Pożegnanie się z Geraldem dało bardzo dużo trójce bo zagrało na emocjach.
  • Odpowiedz