Wpis z mikrobloga

@audio_maniak po prostu któregoś dnia przypomniało mi się , że kiedyś widywało się różne wyglądem przypominające game boya. Nudziło mi sie i wszedłem na Ali zobaczyć i takie coś się pojawiało. Wyłapałem , że ma retro archa , ekranik 4:3 i roz VGA jak mi zależy i już. W tych pieniądzach to nie robiłem żadnego researchu i nie miałem naprawdę żadnych oczekiwań po za tym, że spodziewałem się raczej jakiegoś gówienka
  • Odpowiedz
@audio_maniak: przecież możesz zainstalować retroarcha na czym tam chcesz i zobaczyc. tu niczego nowego chinole nie wylyśliły. to tylko emulacja i ja tam byś się nawet nie kalał włączaniem gier przeznaczonych na dotyk i dwa ekrany na jakimkoloweik emulatorze. bez przesady:) ale jak dla mnie spoko. nie muszę odpalać mojego retro pc aby pograc chwilę z sentmentu w mortala, centuriona czy inny soul blade....jescze mi zostało wpierdzielić tam moją bibilotekę
  • Odpowiedz
@audio_maniak: no z tą radością to bym nie przesadzał. nic mi nie wróci lat 90tych, cicho grającego sound blastera nocą czy np. w okresie kiedy modyfikowałem w mieście pierwsze playstation i ktos wraz ze sprzetem przyniół do sprawdzenia finall fantasy 7 .. pamietak jak ta konsola z płyta chyba pu 5 stała na tv 30cali od starych na podłodze. jak jescze bez górniej obudowy poszła na test płyta z finalem
  • Odpowiedz
  • 0
@wojciet: ja pamiętam jak wgrywałem pirackie cd do psx. Na dźwięk lasera przemieniało się płytę na zmianę z oryginałem. Zapałka w blokadzie i heja robiło się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz