Wpis z mikrobloga

Była młoda( 6 lat różnicy) i atrakcyjna. Po za tym nie wiedziałem że jest p----------a. Narcyzi zręcznie manipulują.

@mario-bbb:
Siema możesz coś więcej napisać o tej narcyzce?
Jak się zaczęła zdradzać że jest narcyzką?
Narcyzi chyba nie wiedzą że są narcyzami. Uważają się za chodzące doskonałości, które należy bezgranicznie wielbić.
Czyżbyś ją o coś skrytykował? Kilka razy :D
  • Odpowiedz
  • 1
@Normalny_czyli_dla_wi3lu_inny przez całe małżeństwo(12 lat) nie wiedziałem że jej dziwne zachowanie ma jakąś nazwę. Dopiero niedługo po rozwodzie moja obecna partnerka( czyli jakieś 2 lata temu) po tym jak opowiedziałem jej o zachowaniu mojej ex, o jej chłodzie emocjonalnym i wręcz dziecinnym zachowaniu stwierdziła… to tak jak mój były. Powiedziała mi że psycholog powiedziała jej że jej partner ma narcystyczne zaburzenia osobowości. Czym to się objawia? Brakiem empatii, zrozumienia punktu widzenia
  • Odpowiedz
  • 1
@Normalny_czyli_dla_wi3lu_inny krytyka zazwyczaj kończyła się awanturą i przerzucaniem winy na mnie. Chory umysł. Mam z nią dwoje dzieci i przed chwilą Wqrwiłem się bo nie pilnuje syna z nauką. Ma jedynki z niemieckiego. Powiedziałem jej żeby mi to wytłumaczyła, czemu go nie pilnuje. Nagle się okazało że syn ma korepetycje z Niemieckiego… od dzisiaj😂😂😂. Oczywiście to bujda, ale daje wgląd w umysł zaburzonego człowieka
  • Odpowiedz
  • 0
@kt13 ? A co miałem zrobić. Przyszła policja i dowidzenia za 14 dni. Ale sprawa jest w toku. Z moich źródeł informacji wynika że MoPs bardzo się sprawą zainteresował. Nie odpuszczę. Ona nawet nie pomyślała co robi dzieciom. Mam bardzo dobry kontakt z dziećmi, i pomyśl jak one będą się teraz czuły? Mam wywaliła tatę z domu i twierdzi że zagraża ich życiu i zdrowiu. Co za j----y mindfuck. Teraz będę
  • Odpowiedz
@mario-bbb: ". Ale sprawa jest w toku" no ale wtedy są ustanowione kontakty z dziećmi, i nie masz opieki naprzemiennej?
Zaraz.... ty nie mieszkasz z byłą żoną w jednym mieszkaniu jednak?
  • Odpowiedz
  • 0
@kt13: Mam kontakty z dziećmi ustalone przez sąd. Poza tymi kilkoma dniami w miesiącu nie wolno mi sie kontaktować z dziećmi jeśli ex nie wyrazi na to zgody. Właśnie chodzi o to że mieszkam z nią w jednym mieszkaniu. Teraz jestem na wygnaniu. Moja ex zgłosiła p-----c domową i musiałem opuścić mieszkanie na 14 dni. Oczywiście odwołałem sie od tej decyzji bo żadnej przemocy nie było. Po prostu moja ex
  • Odpowiedz
O opiece naprzemiennej zapomnij. Sady bardzo rzadko sie na to godzą.

@mario-bbb: Co? Przecież to teraz default opcja, trzeba coś o-----ć albo bardzo nie chcieć.
  • Odpowiedz
  • 0
@kt13 😂. Ty tak serio czy naczytałaś się jakiś bzdur? Taka default opcja że tylko kilka procent rozwodów kończy się opieką naprzemienną. Default opcją są alimenty których wysokość jest brana z czapy.
  • Odpowiedz
  • 0
@kt13 chyba się nie zrozumieliśmy. Nie mam ograniczonych praw rodzicielskich więc de facto mam opiekę naprzemienną ale w innej formie niż ta o której myślałem że jest opieka naprzemienna
  • Odpowiedz
Nie mam ograniczonych praw rodzicielskich

@mario-bbb: nic takiego nie mówię

de facto mam opiekę naprzemienną

Nie masz, skoro twoje widzenia z dzieckiem są ograniczone nieproporcjonalnie do czasu które spędzają z matką
  • Odpowiedz