Wpis z mikrobloga

@jackieboy: a prawda jest taka że większość tych biurek to podnośnik z chin który ma dane obciążenie i do tego firma daje lepszy lub gorszy blat - także będę powtarzał jak mantrę znaleźć promkę z dobrym podnośnikiem w granicach 600zł, w-----ć blat z papieru który oferują i kupić swój

btw to biurko które linknales za ponad 2 kola, ma ten sam podnosnik co biurka "gejminogowe" z x-komu w promkach po
  • Odpowiedz
@jackieboy: przemysl czy nie wolisz doplacic do silownikow z linaka (i miec 5-10 lat gwarancji, a nie 2), tyle ze bedzie pare stowek-tysiak ponad budzetem
https://www.ikea.com/pl/pl/p/idasen-biurko-z-regulacja-wysokosci-czarny-ciemnoszary-s49280990
stelaz jest spoko, tylko blat slaby (wiele osob poleca branie samego stelaza, a blat gdzies indziej; jednej osobie podwojny uchwyt na monitor zlamal/przebil te ich sklejko-plaster-miodu)

ewentualnie stelaz z mobiusdesk za 2250 plus blat (sensowny ~160x80 wyjdzie pewnie z 800zl, chyba ze chcesz taniej to plaster miodu
  • Odpowiedz
  • 0
@dirtdiver_: zamontowałem odrazu po zakupie, ale nie przeprowadziłem sie finanie jeszcze do tego biuro pokoju. Zamontowałam na nim 36mm blat 180x80 i mam maaase szpejów na nim. Opinia - działa bardzo ok. Jesli nie rozwali sie w ciagu roku to nie rozumiem istoty drozszych silnikow
  • Odpowiedz
@archaikas2: słuchaj ja może jutro dopiero dostanę blat i skręcę to biurko ( ͡° ͜ʖ ͡°) za jakiś tydzień czy dwa pewnie będę mógł coś już o nim powiedzieć

Postaram się pamiętać i dać Ci znać, jeżeli możesz to przypomnij się właśnie za jakieś dwa tygodnie, pod koniec stycznia

To co na ten moment mogę powiedzieć - po wyjęciu i macaniu części w pudełku wydaje się
  • Odpowiedz
@archaikas2: ogólnie pisałem na pepperze z dwoma gościami co też mieli i stelaże biurek i krzesła od desktronica i też każdy chwalił

Desktronic teraz mocno się reklamuje w Polsce bo chyba chcą mocniej wejść na rynek. Firma chyba litewska, produktu wiadomo chińczyki, Ale trochę takie premium. Magazyn gdzie te produkty są i skąd robią wysyłke znajduje się pod Warszawą i bardzo szybko wysyłają. (Leży na magazynie u jakiejś firmy i
  • Odpowiedz