Wpis z mikrobloga

Szukam nowego cateringu po ostatnich przebojach z #ntfy.
Zależy mi na diecie wege, która nie opiera się wyłącznie na tofu, z rozsądną ilością białka w posiłkach.

W NTFY pasowało mi właściwie wszystko - duży wybór różnorodnych posiłków, ostatnio nawet dodali dietę wege wysokobiałkową. Niestety przez ostatnie kilka tygodni jakość spadła dramatycznie, praktycznie nie ma dnia gdzie byłoby wszystko w porządku.

Nie zależy mi na jak najniższej cenie, a dużej różnorodności, dobrej jakości i smacznych posiłkach. Na jakie firmy zwrócić uwagę?

#catering #cateringdietetyczny #dietapudelkowa #dieta
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@peterr767: nie korzystałem nigdy z diet wege ale chwaliłem sobie maczfit, kukuła, cud i miód, pomelo. Widzę, że wszędzie już mają wege. Jest jeszcze rukola i cebulka, też mają wege.
Bierz po kolei i po prostu trafisz to co podchodzi.
  • Odpowiedz
  • 2
@LeVentLeCri: przez ostatnie 3 tygodnie praktycznie codziennie zgłaszam problem z przynajmniej jednym posiłkiem. Albo pomylą posiłki, albo coś przypalą, albo zamienią składnik bez informowania, ucinają też ilość “droższych” składników (np. ricotta czy orzeszki pinii).

Generalnie jest dramat w porównaniu z tym, co było choćby 2 miesiące temu. NTFY zamawiam nieprzerwanie od ponad roku, także większość posiłków znam bardzo dobrze i zmiany (niestety na gorsze) są ewidentne
  • Odpowiedz