Aktywne Wpisy

PSY_DELIC +61
Promilus +539
Jak byłem dzieciakiem to marzyła mi się praca w kiosku. Do najbliższego miałem 6 kilometrów i minimum raz w miesiącu jeździłem rowerem po nowe CD Action - a nawet nie miałem komputera, w gierki grałem w szkolnej świetlicy. Mama przy okazji zakupów pamiętała o Kaczorze Donaldzie, a gdy byłem trochę większy to jarałem się czasopismami popularno-naukowymi, Bravo Sport, a nawet codziennymi gazetami. W domu 5 kanałów telewizyjnych, oczywiście zero Internetu, a w
źródło: temp_file5015208853377837864
Pobierz

mam duże doświadczenie w podejmowaniu fatalnych decyzji
jak jest 5 to tracimy
a jak 8 to bardzo dobrze
to sam musisz wiedzieć rzeczy nauczyć się rzeczy co że ktoś ci powie jak sam nie sprawdziłeś a z biedy umysłowej i braków w młodości nigdy się nie wychodzi tylko się potem goni wszystkich i tylko jęzor wywalony i się biegnie żeby być chociaż średnim
a to jest chyba problem naszego pokolenia dla którego patologia to była normalność a stary zeszczany nie był niczym wielkim
to też ma wpływ na demografię
@Soothsayer: i jeszcze na domiar złego konserwy światopoglądowe się dziwią, że jak jesteś dostatecznie wykształcony, to już nie uważasz przemocowej relacji z rodziną, uzależnienia alkoholowego, za normalność. Gdzieś na głównej w komentarzach widziałem taki wykres, z którego wynikało, że ludzie o lewicowych poglądach częściej zwracają uwagę na swoją grupkę znajomych niż na rodzinę