Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +156
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
Niuska +2
#jedzenie #dieta #wegetarianizm #gotujzwykopem
Nie jem mięsa, brzydzę się jajkami i ostatnio też żółtym serem, poza tym próbuje ograniczać nabiał, żeby pozbyć się trądziku.
Nie mam żadnej anoreksji, podejrzewam, że to po prostu depresja, ale jej raczej nie wyleczę do śmierci.
Jakieś serki, jogurty pitne są najbardziej przystępną formą i nie stają mi w gardle, nie brzydzą mnie ani smakiem, ani pochodzeniem, ale musiałabym chyba zjeść
Nie jem mięsa, brzydzę się jajkami i ostatnio też żółtym serem, poza tym próbuje ograniczać nabiał, żeby pozbyć się trądziku.
Nie mam żadnej anoreksji, podejrzewam, że to po prostu depresja, ale jej raczej nie wyleczę do śmierci.
Jakieś serki, jogurty pitne są najbardziej przystępną formą i nie stają mi w gardle, nie brzydzą mnie ani smakiem, ani pochodzeniem, ale musiałabym chyba zjeść

Polska wymiera. Za 30 lat to wszystko będzie bez znaczenia.
Jeśli przywrócenie PRL 2.0 i socjal pozwoli choć trochę zniwelować ten trend to odpowiedź jest oczywista. W wyśmiewanej przez prawaków Francji dzietność jest lepsza, nawet po odliczeniu przyjezdnych mniejszości etnicznych.
Mógł Żyd nie kręcić korbą tak, że nie da się pracy znaleźć w mniejszym mieści i od lat każdy w--------a do top5, gdzie siłą rzeczy ceny oszalały.
Mógł nie kręcić korbą u Putina, który doprowadził do przyjazdu milionów Ukraińców do Polski, co podkręciło powyższe.
Mógł nie kręcić każdemu Januszowi, który zamiast w giełdę ładuje każdy papier w kawalerki
@schweizer: XD