Wpis z mikrobloga

✨️ Czy warto zakładać Tinder w wieku 36 lat jako łysy?
#lysienie #tinder #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
Proszę o szczerą odpowiedź, czy jest sens zakładać Tinder mając 36 lat i będąc łysym? Czytam trochę tagi randkowe i odnoszę wrażenie, że to nie ma sensu, wpadne w kompleksy, obniży mi to samoocenę itp. Jestem rok po rozwodzie, 0 zobowiązań .

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Zobowiązań zero, a ile potrzeb? Ile pragnień? I status konia jaki?

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: tinder to w ogóle średnie miejsce na szukanie kogoś normalnego, ale zależy czego oczekujesz. Natomiast to, że jesteś łysy nie ma żadnego znaczenia, to tylko wykopki wierzą, że magicznie po przeszczepie włosów zaczną wyrywać laski, podczas gdy to nie brak włosów jest u nich problemem.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: pssst, zdradzić ci sekret? To, że mi się podoba wizualnie, to jest bardzo miły bonus. Ale zakochałam się w tym, co ma w głowie i w sercu. Ujął mnie sobą jeszcze zanim go zobaczyłam. I bardzo dobrze, bo ciała nam się z wiekiem zmienią.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: piszesz jakieś głupoty, a potem jak ktoś ci odpowiada, to walisz frazesem, że nikt nie pytał. Tylko widzisz, ciebie też nikt...

A zaprzeczać głupotom nie ma co, bo to jak dyskusja z idiotą, pokona doświadczeniem. Nakręcacie się wzajemnie w tej karuzeli frustracji i kompleksów.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bycie łysym nie sprawia,że nie można mieć baby. Skoro miałeś żonę to umiesz znaleźć babkę, nie daj sobie wmówić,że bycie łysym cię przekreśla. Nie wiem czy Tinder jest dobrym miejscem akurat, z włosami czy bez.
  • Odpowiedz