Wpis z mikrobloga

• 167
@funkmess: zanim jakaś brudna pała napisze że to nie nasz wojna, tak oto niedawno obchodzili dożynki.
"Konkurs ogłoszono w ramach dożynek organizowanych przez Permski Fundusz Terytorialny Obowiązkowego Ubezpieczenia Zdrowotnego." xD
ebson - @funkmess: zanim jakaś brudna pała napisze że to nie nasz wojna, tak oto nied...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Stan_Przedzawalowy: też mi smutno jak oglądam podróże po rosji (np Patera) i widzę jak biednie ludzie żyją i z czym muszą się mierzyć ale później rusek otwiera mordę i mi przechodzi, jak słyszę że im to się w sumie podoba, kraj piękny, putin taki mądry i drogę szutrową do wioski zrobili a na zachodzie gejropa. Ten naród (właściwie to różne narody pod okupacją kacapską) są już stracone, im się chyba
  • Odpowiedz
  • 1
@ebson

zanim jakaś brudna pała napisze że to nie nasz wojna,

Uga buga, jak nasza to jeć na front walczyć za banderofców. Uga buga, tylko Grigorij Kazimierowicz Braun!!!!!
  • Odpowiedz
banderofców.

@Jabby: da da da, póki się wyrzynają nawzajem nie muszę nigdzie jechać i mogę wspierać rzezanie orków z domu
  • Odpowiedz
zanim jakaś brudna pała napisze że to nie nasz wojna, tak oto niedawno obchodzili dożynki.

@ebson: wiadomo, jak ukraincy w ogole zaloza cos czarnego i czerwonego to jest skandal i trzeba uciac im cala pomoc, jak w rosji do teraz kultywuja symbole zsrr to w sumie w------e, gasniczaki to niezle ulomy xD
  • Odpowiedz