Aktywne Wpisy
edenptlg +478

Nacho_Libre +24
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

A wy jaki macie plan, ewentualne polecajki w którą to stronę poprowadzić dalej to zycko, myślałem, że już sobie będę skakał po tych korpo a tu AI, Hindusi, Unia zabijająca biznes, no nie jest kolorowo....
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobitch #januszebiznesu #januszex #przegryw #policja #ratownikmedyczny #studbaza #studia #niebieskiepaski #rozowepaski #korposzczurek #korpo
@GiorgioDiStefanAntonio: w kółko piszesz o tym samym, rzucając się z pomysłami od ściany do ściany z barberem, elektrykiem czy policjantem. Jedz już na ten magazyn do Holandii, może tam Unia nie zabija biznesu i nie ma Hindusów, lol. No i przestaniesz wciskać na niezwiązane tagi swoje przemyślenia.
To chyba z nadgodzinami ( ͡° ͜ʖ ͡°). W typowym kołchodzie minimalna + premia uznaniowa + dodatek za nocki, jeżeli są.
@y0da: mój partner nie ma takiej poduszki finansowej jak ja, ale jakby chciał, to w