Aktywne Wpisy

MonazoPL +123
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz
darkinvaider +2363
Dzień dobry!! Jak już wspominałem - stukneła mi okrągła rocznica na wykopie- 10lat aktywnego użytku. Więc Mirki,Mirabelki, osoby mirkujace xd ! Zrobiłem #rozdajo pierścionek mojego autorstwa. Centralny Diament 0.19ct oraz 18 szt o łącznej masie 0.18ct( diamenty natrurlane) wszytko w złocie 585. Rozmiar na życzenie wylosowanej osoby . Co trzeba zrobić ? Zaplusowac ten wpis:) co jeszcze ? Można ale nie trzeba polubić moją stronę FB i insta ( link
źródło: scaled_1000023078
Pobierz

Uwielbiam poprzednią część - prosta historia ojciec-syn i twórca-dzieło i wynikające z tego konflikty. Przy tym jeden z najlepszych soundtracków i bardzo dobre - trzymające się do dzisiaj efekty.
Tron: Ares jest płytki, absurdalny, ale ładny i głośny. NIN niestety nie dowozi - ost buczy, buczy i jeszcze raz buczy. Chwilami miałem wrażenie, że chłopaki nie umio w soundtracki (chociaż zrobili tego tony).
Aktorzy to kawałki drewna i wbrew temu czego się spodziewałem to... Leto wypadł najlepiej. Anderson też spoko - chociaż nie miała zbyt dużo do grania. Cała reszta może i się starała, ale postaci tak rozpisane, że nic się wycisnąć nie dało.
Oczywiście zły jest smarkacz i mamusia musi go przywoływać do porządku, dobra jest jakaś azjatka, która chce tego co każda miss świata - bingo wykopowego (lek na raka, pokój na ziemi, brak głodu , darmową energia itp.). Przyjaźń, miłość, więzi rodzinne - nie za bardzo (coś tam ta azjatka przeżywa, że jej siostra na raka odeszła) - dzisiejszy Disney... :(
Nie jest fatalnie jak zawiesi się niewiarę i zawiesza się ją co 15 min. Jak się nie zawiesi to jest fatalnie, głupio, absurdalnie. Da się obejrzeć, ale to nawet nie średniak - po prostu głośna i ładna wydmuszka. Jeżeli oglądać (bo ktoś czuje, że musi) to tak - warto w kinie. Jeżeli nie oglądać - to nie oglądać wcale bo nie warto marnować 2h życia. Typowy skok na kasę... który - już wiadomo - się Disney'owi nie udał.
#kino #sciencefiction #tron #disney #scifi