Wpis z mikrobloga

Przewinęło mi się to zdjęcie i nadal nie mogę pojąć jak bardzo odklejona jest wielkomiejska elita. Masz niedołężny dziadku wór zimniorów ugotuj se czy coś, jeszcze tylko fotka i sygnalizacja cnoty ukończona xD Ten przypadek powinien być wkładany na studiach socjologicznych.
#polityka #bekazlewactwa #bekazpo #patologiazmiasta
Najmienkszy_puszkarz - Przewinęło mi się to zdjęcie i nadal nie mogę pojąć jak bardzo...

źródło: 1000006216

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

mam wrażenie że Nawrocki ma większy kontakt z rzeczywistością niż ta wyżej.

@Najmienkszy_puszkarz: Moze i ma. Tylko ze ta wyzej nie jest prezydentem polski.

A jak na prezydenta polski to z tym jesgo kontaktem to jednak lipa jest :D
  • Odpowiedz
@Najmienkszy_puszkarz tylko że to nie był wór ziemniaków tylko parę worków i warzywa. Nie było to może najlepsze posunięcie ale też nie ma powodu do aż takiego oburzenia jakie to wywołało bo ciekawy jestem jakie serwują tam posiłki bo jak takie jak w szpitalach to przydałyby się takie worki w każdym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
niezła fota xD, ciekawe kto jej to doradził xD

EJ ZOSIA, CHO DAMY COŚ W DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ NAROBIMY ZDJĘĆ I NA PEWNO BEDA GŁOSY!
KONIECZNIE W KOSZULCE TRZASKOWSKI 2025
  • Odpowiedz
@gorzki99: nie da sie ukryć, że ta Pani przyczyniła się do paru głosów na osobę która pełni funckję Prezydenta RP. A na pewno na 2-3 dni miażdzącej narracji dla Trzaskowskiego.
  • Odpowiedz
nadal nie mogę pojąć jak bardzo odklejona jest wielkomiejska elita

@Najmienkszy_puszkarz: jak wyrabiasz sobie zdanie o wielkomiejskiej elicie (profesorowie uniwersytetów itp.) na podstawie zdjęcia jakiejś karyny z workiem ziemniaków to może zostań na tej wsi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
tylko że to nie był wór ziemniaków tylko parę worków i warzywa. Nie było to może najlepsze posunięcie ale też nie ma powodu do aż takiego oburzenia jakie to wywołało

@PrawnydoRadca: to jest dla prawactwa znacznie bardziej oburzające niż przejęcie kawalerki za wszelką cenę
  • Odpowiedz
Przewinęło mi się to zdjęcie i nadal nie mogę pojąć jak bardzo odklejona jest wielkomiejska elita

@Najmienkszy_puszkarz: obklejony, z kompleksami i że wsi to jesteś ty, jeżeli myślisz że ta baba to elita xD

Ramdomowa baba z nizin społecznych, która nie była wstanie zarobić na siebie, ale jest mądrzejsza od tych wiejskich głupków, ktorzy ja poparli,więc chapa pensje posła I dla niej to jest
  • Odpowiedz