@mirek_wyklety: Mówisz o tym w Ilac Shopping Center? Mam nadzieję, że tylko HOME bo tam w Ilacu mają jeszcze 2 spożywcze a do jednego chodzę po chleb więc będzie lipa jak go zamkną. Spożywczy myśle, że im przynosi zyski bo tam zawsze pełno ludzi.
@ra_s: Poza tym w Ilac, chyba nie ma innego na Henry, wiec przypuszczam ze o ten sie rozchodz. I mam na mysli wlasnie spozywczy. W zeszłym tygodniu taka plotka poszła w branży.... Tez jak jestem w Dub, robię tam zakupy, bo maja spory wybór towarów, co ich nie ma w innych Dunnes. Taki delikatesowy ten sklep jest...
@mirek_wyklety: Tak przy Henry Street jest tylko jeden HOME ale dwa spożywcze. Jeden spożywczy jest w samym rogu Ilaca a drugi spożywczy w tym samym miejscu co HOME tylko, że w piwnicach. Ten spożywczy w piwnicach to tam pustka jest i nie zdziwiłbym się jakby go zamykali ale ten co jest w rogu Ilaca to tam non stop pełno ludzi bo tak jak mówisz tam dość dobry wybór produktów jest.
@ra_s: a to nawet nie wiedzialem, ze jest drugi spożywczy pod HOME ¯\(ツ)/¯ To mozna mieć nadzieje ze to ten właśnie idzie do zamknięcia. Tego w rogu na parterze, byłoby szkoda...
#irlandia
#emigracja
W Dub juz gotowi na Halloween
źródło: 1000020619
Pobierzźródło: 1000020649
PobierzNo jak nie, jak tak ( ͡º ͜ʖ͡º)
BTW. Ten przy Henry str. ponoć niedlugo zamykają...podobnie jak ten w Magic Carpet. Coś się chyba firma sypać zaczyna...