Aktywne Wpisy
sloniasek +453

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Hej Mirki,
Po gamepassowym szaleństwie zrobiłem rewizję szafki TV i series X leci na sprzedaż (Śląsk jakby ktoś szukał mało używaną sztukę zapraszam :)). Moim głównym sprzętem do gry jest aktualnie premierowe PS5 i switch 2. Zaczęło mnie od jakiegoś czasu kusić w stronę wymiany na PS5 Pro. Jeśli chodzi o tv to mam aktualnie LG oled C1. Jakie macie opinie o prosiaku? Warty przesiadki? Czy może lepiej po prostu dołożyć dysk do mojej zwykłej 5 i tak przebiedować do końca tej generacji? Zapraszam do dyskusji. Każda rada cenna ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ