Wpis z mikrobloga

#playstation #xbox #konsole
Hej Mirki,
Po gamepassowym szaleństwie zrobiłem rewizję szafki TV i series X leci na sprzedaż (Śląsk jakby ktoś szukał mało używaną sztukę zapraszam :)). Moim głównym sprzętem do gry jest aktualnie premierowe PS5 i switch 2. Zaczęło mnie od jakiegoś czasu kusić w stronę wymiany na PS5 Pro. Jeśli chodzi o tv to mam aktualnie LG oled C1. Jakie macie opinie o prosiaku? Warty przesiadki? Czy może lepiej po prostu dołożyć dysk do mojej zwykłej 5 i tak przebiedować do końca tej generacji? Zapraszam do dyskusji. Każda rada cenna ()
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TNBH mam LG OLED C2 i zwykłe ps5. We wrześniu dokupiłem sobie tylko ssd 1TB i tak mam zamiar przeżyć do następnej generacji. Jak dla mnie przeskok jest za mały, żebym teraz sprzedawał konsole za jakieś 1500 i kupował prosiaka za 3-3.5k.
  • Odpowiedz
  • 0
@TNBH: jeżeli to twoje pierwsze PlayStation to warto (pamiętaj o napędzie, pro to digital, trzeba dokupić napęd), a jak ktoś ma ps5 zwykłe, a chce zmienić na pro to nie widzę sensu.
  • Odpowiedz
@TNBH: Ja też mam premierową wersję ps5 i od dłuższego czas się zastanawiam nad wymianą ps5 pro głównie ogrywając silent hill 2 i muszący wybierać między jakością a wydajnością, bo w tej grze nie wiem czemu już w trybie jakości było widać spadki klatek
  • Odpowiedz