Wpis z mikrobloga

• 1
@Lardor: czy ty czytasz ze zrozumieniem? Przynajmniej do początku 2028 wszystkie modele nie będą crossovero-suvem, linie montażowe Giulii i Stelvio wracają do działania i niedawno wygaszony model będzie tłuczony dalej.
  • Odpowiedz
  • 3
@Cztero0404: eh, z tymi BMW to prawda, że widać z generacji na generacje cięcie kosztów i tyle.

Może i Giulia/Stelvio są trochę “archaiczne”, ale nie zaliczyłbym tego do wad w obecnych czasach - auta świetnie się prowadzą, są w środku eleganckie i mi tyle wystarczy.
  • Odpowiedz
Może i Giulia/Stelvio są trochę “archaiczne”, ale nie zaliczyłbym tego do wad w obecnych czasach - auta świetnie się prowadzą, są w środku eleganckie i mi tyle wystarczy.

@kimunyest95: Może trochę archaiczne, ziomek to jest dekada
  • Odpowiedz
to teraz przeproś i pokaż czym ty jeździsz

@LubieSzaszylkiZLublina: Jest 7:49 nie chce mi się wychodzić z domu i robić zdjęcia. Masz blachy LU jak mieszkasz w LBN będzie cię latwiej rozpoznać. Fotele masz jakieś takie niebieskie nie pod kolor
  • Odpowiedz
  • 0
@LubieSzaszylkiZLublina jeździsz autem które ma atrapę chłodnicy w kształcie pisuaru świetnie. Generalnie alfiarze to najbardziej toxic grupa jaką znam, znakiem rozpoznawalnym alfiarzy jest wspólna masturbacja do swojej alfuni jak potrafią stać przy swoich alfuniach i w kółko powtarzać, że to jest najładniejsze auto. Moim zdaniem alfa jest przeciętna z wyglądu i tyle ich na drogach, że się niczym szczególnym nie wyróżniają tylko się wtopiły w tłum. A model 159 to według
  • Odpowiedz
  • 4
@Cztero0404: dekada, ale powiedz mi co się zmieniło na lepsze w kolejnych wersjach BMW czy ogólnie na lepsze w motoryzacji przez te 10 lat?

10 lat potrzebowali na urobienie klientów pod tabletoze i glossy black gdzie popadnie, dodatkowo obniżając jakość materiałów.

@Lardor co to za bełkot? Myślałem, że mam z kimś poważnym do czynienia.
  • Odpowiedz
dekada, ale powiedz mi co się zmieniło na lepsze w kolejnych wersjach BMW czy ogólnie na lepsze w motoryzacji przez te 10 lat?

@kimunyest95: Ty jeździłeś jakimkolwiek nowszym autem od tej alfy czy tylko w reklamach widziałeś albo nie wiem z 20 letniego golfa na tą alfę się przesiadleś? @Lardor Ja nawet nie napisałem źle, wręcz przeciwnie uważam, że ta alfa to bardzo fajne i ładne auto. Natomiast 10
  • Odpowiedz
  • 0
@kimunyest95 nie zmienia faktu, że fanbase alfy od 15 lat bezimienny, alfunia to najładniejsze auto i c--j pogadane xd, dla mnie z wyglądu były i są przeciętne.
  • Odpowiedz