Aktywne Wpisy
SmutnoMi +3
#kryptowaluty #gielda #inwestowanie #pytanie
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.

Kalifat +2
Kto tu ma pierwszeństwo?
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
źródło: image_picker_99903BE2-D11E-4FEC-BB35-E7F25E9C4554-96155-00001D448AA3AE94
Pobierz

#alfaromeo #samochody #motoryzacja
źródło: IMG_4969
Pobierz@kimunyest95: Nie wiem czy taka dobra jak Giulia na rynku jest od 2014 roku bodajże? a Bmw na przykład w tym czasie miało F30, G20 ma teraz i zaraz będzie nowa trójka
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-10-17_043658_www.google.com
Pobierz@LubieSzaszylkiZLublina: Tak, dla tego później to wszyscy kupujecie xD Jaki był hejt na te M-ki z bobrem e-60 albo e-90 wcześniej.
Może i Giulia/Stelvio są trochę “archaiczne”, ale nie zaliczyłbym tego do wad w obecnych czasach - auta świetnie się prowadzą, są w środku eleganckie i mi tyle wystarczy.
@kimunyest95: Może trochę archaiczne, ziomek to jest dekada
źródło: temp_file2959493391004791616
Pobierz@LubieSzaszylkiZLublina: Jest 7:49 nie chce mi się wychodzić z domu i robić zdjęcia. Masz blachy LU jak mieszkasz w LBN będzie cię latwiej rozpoznać. Fotele masz jakieś takie niebieskie nie pod kolor
10 lat potrzebowali na urobienie klientów pod tabletoze i glossy black gdzie popadnie, dodatkowo obniżając jakość materiałów.
@Lardor co to za bełkot? Myślałem, że mam z kimś poważnym do czynienia.
@kimunyest95: Ty jeździłeś jakimkolwiek nowszym autem od tej alfy czy tylko w reklamach widziałeś albo nie wiem z 20 letniego golfa na tą alfę się przesiadleś? @Lardor Ja nawet nie napisałem źle, wręcz przeciwnie uważam, że ta alfa to bardzo fajne i ładne auto. Natomiast 10