Wpis z mikrobloga

Moja mama ma problem z iPhonem - zapomniała pinu. Zwyczajnie odblokowywała smartfona za pomocą Face ID. Czy ma jakąś szansę odzyskać dostęp do swojego smartfona bez resetowania go? Najbardziej zależałoby jej aby nie utracić kontaktów jakie ma tam zapisane. Oczywiście szkoda jest jej też zdjęć itd. ale najbardziej zależy na kontaktach. Z tego co się właśnie dowiedziałem telefon jest już całkowicie zablokowany bo próbowała wpisywać swoje stare piny. Moim pomysłem było jej doradzić aby zalogowała się przez przeglądarkę na jej konto Apple ale podejrzewam, że to nic nie da. Rzecz jasna nie robiła kopii zapasowych ani nie wykupywała chmury. #apple #kiciochpyta #smartfon #iphone #iphone11
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Dodam jeszcze, że na tapecie ma zdjęcie z rodziną. Myślicie, że wybranie się do punktu Apple by coś dało? Papiery świadczące o zakupie telefonu być może by znalazła, chociaż z tego co wiem to było już wiele lat temu.
  • Odpowiedz
  • 0
@PoProstuOn: To było pierwsze o czym wspomniałem jak mi tylko dała znać o problemie, dlatego dalej mnie dziwi jakim cudem to się stało. Ona początkowo pomyliła kod pin z kodem do karty SIM, nie ogarnia technologii.
  • Odpowiedz