Wpis z mikrobloga

Zauważyłem, że pojawia się trochę sporów w komentarzach pomiędzy różnymi osobami, co jest oczywiście w ramach rozsądku normalne i nieuniknione. Widzę też, że jest dużo sporów o to kto gra lepiej, kto gra gorzej, kto wie co mówi, a kto nie wie co mówi. Osobiście się do tego nie dołączam, ale chciałem Wam wszystkim przypomnieć o co w tym wszystkim tak naprawdę na tagu #kiszak (moim skromnym zdaniem) chodzi:

*PATRZ ZDJĘCIE*

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru!
💪🛡️
retrixxx - Zauważyłem, że pojawia się trochę sporów w komentarzach pomiędzy różnymi o...

źródło: 31938648_1880019392031664_4423077245497638912_n

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@retrixxx: a tam pieprzenie troche :P
Tzn. oczywiscie w ramach wspolnego grania jak najbardziej nalezy sie laczyc, wspolpracowac itd. ale srodowisko growe zawsze opieralo sie na zdrowej dawce flejmu, trashtalku itd. Wlasnie wiele gier obecnie staje sie bezdusznych, pustych etc. bo nawet w multikach sa ograniczane funkcje chatowe, socjalne, a jakakolwiek uszczypliwosc = ban.
Takie rumuny sa popularne, bo wlasnie za duzo bylo takich rojow, co to sie im wszystko
  • Odpowiedz
ale srodowisko growe zawsze opieralo sie na zdrowej dawce flejmu, trashtalku itd.

kutasoidalne mycelia gracza Ligi Legend albo Ceesa napisały ten post. Nie wszystkie gry muszą mieć społeczność na poziomie rynsztoku tak jak to standardowo wygląda w MOBA.

a jakakolwiek uszczypliwosc = ban.

@
  • Odpowiedz
@totem_lesnych_ludzi: chlopie ja gralem competitive multi nim jakakolwiek moba istniala xD nie wiem co jest rynsztokowego w madrym pocisnieciu kogos przy okazji. Wlasnie kiedys ludzie mieli wiecej funu z gry przy okazji trashtalkujac.
No to dobry trashtalk to wlasnie sila argumentu jak cos.

Dalej nie komentuje, bo tu widze jakies dziwne postrzeganie rzeczywistoscie.
  • Odpowiedz
  • 0
@T0pi5: Jest różnica pomiędzy dobrym i zdrowym trash talkiem a ego top liczowaniem randomowych widzów ku uciesze gawiedzi, bo mają inne zdanie.

Wierzę w to, że ją widzisz. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@skorydorompera: Wy serio jacys upo jestescie xD

Zabawny trash talk byl zawsze obecny w grach i kazda normalna paczka znajomych taki trashtalk uprawia do dzis dzien. I za byle jakie slowo gdzie zaden normalny czlowiek sie nie obrazi w dzisiejszych czasach masz z buta bana na chat.
a wy sie dalej srajcie, ze jakis random was obrazil xD
  • Odpowiedz
@skorydorompera: predzej ty: brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem, wyciaganie cytatow z kontekstu, brak zrozumienia istoty problemu (i najwyrazniej kruche ego jesli wyzwysko od randoma az tak boli) xD
  • Odpowiedz
@T0pi5: ty i on wychodzicie ze źródła tego samego problemu. jesteś antypatycznym przypadkiem, który ma problem z zaakceptowaniem tego, że nie może być już więcej "knurem" w grze, bo inaczej czeka go sankcja. też myślę, że za jakąś "kreatywną" uszczypliwość (cokolwiek maiłoby to znaczyć) względem drugiego gracza, która nie zawiera aż tak wulgarnych zwrotów raczej z buta nie zablokują ci czatu, wiec tu pewnie ubogie słownictwo stanowi problem, handluj z
  • Odpowiedz
@skorydorompera:
no i dalej nie rozumiesz (i widac, ze nigdy sportu nie uprawiales), bo laczysz zabawny trashtalk z byciem antypatycznym xD Akurat jestem bardzo pogodna i sympatyczna (a juz na pewno w porownaniu do was, patrzac po waszym slownictwie) osoba, ktora lubi sobie czasem zazartowac, a wiele gier banuje za najmniejsze p------y (juz pomijam tytuly gdzie jak napiszesz assasin, to masz cenzure bo "ass").
  • Odpowiedz
@T0pi5: ale co to znaczy zabawny trashtalk, jakie konkretnie zwroty, wyrażenia, odnoszę wrażenie, że przedkładasz swoją definicję nad innych ludzi. musisz mieć na uwadze to, że inni nie będą mieli takiego samego poczucia humoru jak ty i uznać twoje "żarty" w ich stronę za obraźliwe, to jest jakaś podstawa koegzystowania z innymi osobami

(juz pomijam tytuly gdzie jak napiszesz assasin, to masz cenzure bo "ass").

to o czym piszesz to raczej lenistwo
  • Odpowiedz