Aktywne Wpisy

Teuvo +91
odpadła mi taka cześć od opiekacza ale działa nadal czyli było niepoczebne
źródło: temp_file2589944012504588732
PobierzMimo że zbliżam się powoli do 40-stki, nigdy nie korzystałem z ebooków. Ale chyba nadszedł czas. Czy ja dobrze rozumiem, że ceny #ebook w porównaniu z #ksiazki są niewiele niższe i do tego nie będę ich miał na własność? Pierwsza lepsza klasyka w cenie 40 zł za ebook to jakaś przypadek czy ja nie rozumiem idei? Jak do tego podejść racjonalnie, żeby poczytać literaturę piękną, a nie ładować

- zazwyczaj nie są agresywni
- nie przemieszczają się z wózkami sprintem
- kiedy wybiorą interesujący ich produkt, to od regału nie startują sprintem
- do kolejki w kasie nie podbiegają sprintem, żeby po takim sprincie stać i czekać
- kiedy ktoś inny pojawi się z wózkiem i im „wymusi” pierwszeństwo, to nie wydzierają ryja na cały sklep
- kiedy ktoś idzie z wózkiem spokojnym krokiem, to czekają aż będą mogli tę osobę spokojnie wyminąć, zamiast świecić latarką w telefonie i prawie dotykać swoim wózkiem jej tyłka?
Nie rozumiem tego. Dlaczego ci sami ludzie w markecie są spokojni, a robią te rzeczy, kiedy ich zdrowiu i życiu grozi realne niebezpieczeństwo - zamiast 10-kilogramowych wózków, jadących z prędkością 3 km/h, siedzą wewnątrz 1500-kilogramowych wózków, jadących z prędkością 70 km/h?
Powinno wyjść inaczej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody #samochodoza #konfitura
Bo te setki kilogramów stali i trochę szkła to ich zbroja, izolator. W sklepie mieliby do czynienia z bezpośrednią konfrontacją.
@Tywin_Lannister: Tak akurat robią. Popatrz się jak zachowują się głównie stare baby kiedy kasę otwierają w jakimś sklepie xD One cię mogą staranować zeby być pierwsze