Aktywne Wpisy

AdamIspireGoral +332
To jest mój punkt startowy.
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
źródło: 1000003849
Pobierz
jegertilbake +213
Czy z uwagi na niska demografię w Polsce nadszedł w końcu najwyzszy czas, zeby księża przestali ubierać sie w sukienki jak transwestyci i znaleźli sobie żony z którymi założą rodziny pelne dzieci dajac przykład swoim parafianom?
#polska #pytanie #antynatalizm #bekazkatoli
#polska #pytanie #antynatalizm #bekazkatoli
źródło: 83622645d6a1239ce228e725bf0ec26f
Pobierz

![W Wirginii 2 psy zagryzły 23 jelonki w pogotowiu dla dzikich zwierząt [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/500bd119dbd9689e9136de2fbb16c514d275157cc1c264f8f4cc2177de9924d0,q80.jpg)

Dlaczego korzystacie z tindera, gdzie często macie kilka par, podczas kiedy kobieta po kilku godzinach ma tych par 300? I 70 wiadomości w skrzynce? Wy naprawdę uważacie, że taka kobieta będzie wam w stanie odpisać choćby "hej"?
Zamiast jak prawdziwy facet zagadać dziewczynę na imprezie/ulicy/w miejscu publicznym to wy korzystacie z tej aplikacji na której i tak prawie nie da się nikogo poznać a potem płacz i wyzywanie kobiet jakie to nie są be.
#logikaniebieskichpaskow #blackpill #natura #tinder #przegryw #takaprawda #geny
Do zagadywania irl potrzeba tego, czego nam, mysim szarakom chłopskim brakuje. Np ja nie mam gadane, ani pewności siebie, za to w moim serduszku rodzi sie wiecej uczuć niż bym chciał.
Hej piękna jak ci mija wieczór? I czemu na wykopie?
@Karo8665: no i co to ma do rzeczy? Większość bab by nigdy nie zagadało, Ty po prostu masz tą dynamine, której nam brakuje, a na ogół od chłopów sie jej oczekuje.
To byłoby o wiele korzystniejsze dla obu stron, ale macie na to zbyt kruche ego.