Wpis z mikrobloga

Pytanie: czy wy jesteście normalni?

Dlaczego korzystacie z tindera, gdzie często macie kilka par, podczas kiedy kobieta po kilku godzinach ma tych par 300? I 70 wiadomości w skrzynce? Wy naprawdę uważacie, że taka kobieta będzie wam w stanie odpisać choćby "hej"?
Zamiast jak prawdziwy facet zagadać dziewczynę na imprezie/ulicy/w miejscu publicznym to wy korzystacie z tej aplikacji na której i tak prawie nie da się nikogo poznać a potem płacz i wyzywanie kobiet jakie to nie są be.

#logikaniebieskichpaskow #blackpill #natura #tinder #przegryw #takaprawda #geny
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Karo8665: nigdy nie korzystałem.
Do zagadywania irl potrzeba tego, czego nam, mysim szarakom chłopskim brakuje. Np ja nie mam gadane, ani pewności siebie, za to w moim serduszku rodzi sie wiecej uczuć niż bym chciał.
  • Odpowiedz
To ja jako kobieta więcej obcych chłopów zagadałam, raz też mnie potraktował jak g---o.

@Karo8665: no i co to ma do rzeczy? Większość bab by nigdy nie zagadało, Ty po prostu masz tą dynamine, której nam brakuje, a na ogół od chłopów sie jej oczekuje.
  • Odpowiedz
@Karo8665 Skoro to kobiety mają wybór, to właśnie one powinny wybierać, bo ich wybór coś znaczy, w przeciwieństwie do Mirka, który ma jedną parę i tak średnio ją chce, ale i tak pisze z desperacji.

To byłoby o wiele korzystniejsze dla obu stron, ale macie na to zbyt kruche ego.
  • Odpowiedz
  • 0
@non_ladder: Nawet nie to, że się od was oczekuje bo przecież jest równouprawnienie. Inaczej - wy nie macie po prostu wyboru. Tinder działa na niekorzyść dla was. Brutalne ale prawdziwe.
  • Odpowiedz