Aktywne Wpisy
nowszyja +1063
Dlaczego w Polsce nie wprowadzi się prawa takiego jak np na Islandii, że aby mieć psa w bloku, to trzeba mieć zgodę wspólnoty? Normalni ludzie mogliby żyć bez odgłosu ujadania za ścianą, bez smrodu kundla na klatce, bez gówna przez blokiem, bez obszczanej elewacji. A psiarze po prostu koncentrowaliby się w innych blokach, gdzie nawzajem cieszyli by się ujadaniem, smrodem i syfem, który tak lubią.
Jesteś za?
#psiarze #psy
Jesteś za?
#psiarze #psy

zlotybrek +17
#kiszak #bekazludologuff Jebiemy tu po ludologach, kaszki z pyrami i całej tej ekipy spierdoxów. A może zróbmy tu nitke na kanały o grach, które warto obejrzeć w ramach odtrutki? Ode mnie ten szef - UncleMroowa którego Sonic Maraton to najlepsza seria na YT
źródło: image
Pobierz

Brakuje mi w tej grze down time, jakiegoś momentu na zebranie się do kupy i zaplanowanie ataku, większość map to totalna r--ź i ostrzał z każdej strony, nawet z pleców. Nie pomaga mi też fakt, że większość to mapy miejskie z dużą ilością okien i dachów przez co cały czas czuję się zaszczuty i zestresowany że ktoś mnie trzyma na muszce xD Wiem, że 2042 był przegięciem w drugą stronę, a mapy były tragiczne. Ale tam miałem miejsce na oddech (nawet za dużo miejsca), a tu mi tego brakuje. No i wszystko jest strasznie klaustrofobiczne.
Nie wiem o co chodzi, ale czuję że nie mogę dobrze opanować broni. Dystans 40m+ to już konieczność tapowania, bo ostrzał ciągły leci w kosmos.
No i widoczność, wszystko się świeci jak psu j---a, przez okna nic nie widać, przeciwnicy też są słabo widoczni.
UI to też wg mnie dramat, przeklikiwanie się przez milion miejsc żeby dodać celownik do broni, albo w ogóle zespawnować się na mapie też mnie irytuje.
Może po prostu jestem już stary ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#battlefield
1.Unikaj ekspozycji
2.Nie zmieniaj miejsca w którym się znajdujesz zbyt często chyba, że to konieczne
3.Nie wchodź za linię frontu bez wsparcia
4.Crosshair placement(nie patrz się w ziemię i inne bezsensowne miejsca)
5.Używaj swoich ziomków jak tarczy na pociski w celu detekcji
Dodałbym używanie granatów dymnych, szczególnie w Rushu, albo jak pchasz przez otwarte pole i używanie prone, jest mnóstwo niskich osłon, za którymi można się chować.
Ogólnie mi się gra zajebiście, skłonny jestem powiedzieć że lepiej niż w 4, brakuje tylko większych map.