Aktywne Wpisy

Rainmaker97 +1002
Amerykanizacja rynku pracy jest coraz bardziej zuchwała. Te gnoje z branży kurierskiej wprost już sugerują, że g---o płacą swoim pracownikom, więc aby ci zbytnio nie protestowali to całą odpowiedzialność zrzucają na klienta, a kuriera stawiają w roli żebraka liczącego na jałmużnę w postaci napiwku.
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
źródło: IMG_5963
PobierzCiesze się, ze temat psiarzy i kundli zaczyna wychodzić na forum publiczne. Polowa społeczeństwa jest zakładnikiem psiarzy i bez wyrażenia zgody MUSI w tym uczestniczyć. Szczekające kundle w blokach, zasrane chodniki, obszczane elewacje i samochody, codziennie setka ZGLOSZONYCH pogryzień - dość.
Trzeba w koncu podnieść glos i zakończyć ta patologie.
Wiem, ze jest tutaj sporo polityków, także z mojej strony pomysły:
1) PIES w budynku wielorodzinnym TYLKO za zgoda WSZYSTKICH mieszkańców, dlaczego ktoś
Trzeba w koncu podnieść glos i zakończyć ta patologie.
Wiem, ze jest tutaj sporo polityków, także z mojej strony pomysły:
1) PIES w budynku wielorodzinnym TYLKO za zgoda WSZYSTKICH mieszkańców, dlaczego ktoś
źródło: z24315142Q,Szczekajacy-pies--zdjecie-ilustracyjne-
Pobierz

Mniejsza o to. Robi i tak dobrą robotę.
#yt #rosja #wojna #ukraina #andromeda #youtube
Robi bardzo dobra robotę. Podobne kanały powinny byc w zachodniej europie szczególnie tej sympatyzującej z ruskimi (Austria, Niemcy, Węgry).
Niech obala mit pieknej i dzikiej syberii gdzie ludzie żyją zgodnie z naturą w drewnianych chatach bez instagrama i cieszą sie życiem.
"Ciocia" andromeda poszczuła trochę cycem i na wykopie zapanowała ekstaza i robią z niej wielką analityczkę.
@jl23 masz jakiś przykład?
źródło: temp_file4088883972854872644
Pobierz@CybernetycznyMozgKorwina: Nie, bo ona niczego nie analizuje, ani nie tworzy. Osint jest kiedy z publicznie dostępnych danych wyciągasz wnioski i tworzysz dane, które normalnie nikt by nigdy nie udostępnił publicznie.
Nawet jak się mieszka gdzieś w Gnieźnie albo Pile, można nie mieć z nim większej styczności.