Aktywne Wpisy

tytanowyy +135
#zmianaczasu
Największa beka to zawsze z #pkp Pociągi stoją sobie w szczerym polu i czekają godzinkę aby ruszyć wg. Rozkładu xd
Największa beka to zawsze z #pkp Pociągi stoją sobie w szczerym polu i czekają godzinkę aby ruszyć wg. Rozkładu xd

auto_reply +17
Idę się skonfrontować z laską i typem, którzy robili sobie ze mnie jaja na fejsie i nie chcą się do tego przyznać. W skrócie typ zaczął do mnie wypisywać, że mu się podobam i że myśli o zostawieniu swojej laski dla mnie. Ja głupia nie jestem, ale ciągnęłam te rozmowę, żeby zobaczyć czy się przyznają, że robią sobie ze mnie bekę. Idą w zapartę. Zaraz sobie z nimi pogadam na żywo. Życzcie

Jesteś za?
#psiarze #psy #pytaniedoeksperta #pytanie
No i widać, że tego typu wątki przyciągają różnej maści frustratów i nieudaczników życiowych, bo nie ma tutaj dyskusji, tylko wzajemne naparzanie się semantyczne. Gratulacje, właśnie o to chodzi, by tworzyć coraz głębsze podziały, zamiast rozwiązywać problemy. Tak właśnie funkcjonują zdrowe społeczeństwa
No i? To znaczy że każdy patus może mieć dziecko, które wyrosnie na kolejnego patusa? Przeciez to jest dokładnie to samo rozumowanie co macie z psami. Splycajcie jeszcze bardziej odpowiedzialność za dziecko to na pewno będzie mniej patusów tak jak mniej pitbulli.
@Logan00: O borze tucholski, tyś naiwny i niewinny jak nieobsrana łąka xD
Tak działa wyłącznie "prywatna emerytura", a nie żaden całościowy "system emerytalny".
-Rynek usług weterynaryjnych w Polsce jest wart ponad 2,2 miliarda złotych i dynamicznie rośnie
-Dodaj do tego karmy, zabawki, inne gówna.
Z punktu widzenia ekonomicznego jest więcej zysku niż strat z takiego obrotu. Paradoksalnie to, że twój sąsiad ma ujadającego psa daje:
-Kolejny wpływ za twoje leczenie bezsenności czy tam cokolwiek Ci od
Kazdy kto mieszka w bloku a wsiadl do windy gdzie jechal przed chwila psiarz ten wie, jeszcze jak padalo to smrod x5.
Uważam, że jest to bardzo dobre, ponieważ kto zgodziłby się na psa dla osoby której większość czasu nie ma w domu bo pracuje? :) Wolność Tomku w swoim domku a blok jest domem wielorodzinnym, wolność jednych nie może być się kosztem drugich. Psów obecnie jest za dużo, ludzi p------o na tym punkcie.
@nowszyja: Do 1984 roku zasada była prosta: miasto nie jest miejscem dla psa. Reykjavik w tamtym okresie zamieszkiwali migranci ze wsi, którzy uważali psy jako zwierzęta gospodarcze, które zupełnie nie będą umiały przystosować się do miejskiego życia.
To wyjaśnia kilku mireczków. ( ͡° ͜ʖ